...
TRENUTNO16:00 - 21:00Music mix by Anja

Lifestyle / Tehnologija

WhatsApp radi na funkciji "omiljeni kontakti"

16.02.2024.

WhatsApp, u vlasništvu kompanije Meta, navodno razvija funkciju koja će korisnicima omogućiti odabir omiljenih kontakata radi praktičnijeg postavljanja poziva na iOS-u. 

.

Funkcija će se pojaviti na vrhu taba za pozive kako bi poziv bio uvek dostupan jednim dodirivanjem ekrana. Cilj je poboljšati ukupnu dostupnost pružanjem brze i intuitivne prečice za pozivanje omiljenih kontakata direktno sa taba za pozive.

Slično kao što možete postaviti omiljene kontakte na aplikaciji za pozive na svom telefonu, WhatsApp će vam omogućiti da isto to uradite i za WhatsApp pozive. Funkcija označavanja omiljenih kontakata je u razvoju i biće dostupna u budućem ažuriranju aplikacije.

U međuvremenu, WhatsApp je počeo da uvodi novu funkciju koja iOS korisnicima omogućava kreiranje, uređivanje i deljenje njihovih stikera. “Sada možete pretvoriti svoje fotografije u stikere ili urediti postojeće. U drugim vestima, verovatno ćete morati pokazati celoj grupi četa kako ste to uradili. Sada se uvodi na iOS”, napisao je WhatsApp u objavi na Instagramu.

Web verzija WhatsApp-a, nazvana WhatsApp Web, takođe dobija novu funkciju gde možete zaključati svoje četove. Prema izveštaju, WhatsApp radi na funkciji zaključavanja četa za web klijent, koja nedostaje mnogo godina otkako je uvedena za mobilnu aplikaciju. Pomoću ove funkcije zaključavanja četa, korisnici će moći zaštititi svoje četove od neovlašćenog pristupa. To znači da možete koristiti primarnu biometrijsku sigurnost svog laptopa da zaključate ove četove, kao što su otisak prsta ili otključavanje licem. 

Izvor:www.techlusive.in

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Gen Z posmatra kako njihovi stariji otkrivaju internet i mimove

Ako pitate starije pripadnike Generacije Z, reći će da u početku beše Fejsbuk. Milenijalci će reći da je postojao i…

.

Nema više Seen statusa: Evo kako da sakrijete da ste pročitali poruku na Instagramu

Adam Moseri, šef Instagrama, je objavio screenshot menija za privatnost i sigurnost direktnih poruka, koji pokazuje kako korisnici mogu pristupiti…

.

WhatsApp omogućava prijavu bez lozinke za korisnike Androida

Korisnici WhatsApp-a mogu sigurno da se prijave na svoje naloge koristeći prepoznavanje lica ili skener otiska prsta na svom telefonu…

.

Ovo su najpopularnije aplikacije za dopisivanje u 2023. godini

Spisak najpopularnijih globalnih mobilnih aplikacija za slanje poruka, zasnovan na broju mesečno aktivnih korisnika, ažuriran je za 2023. godinu.

.

Nove opcije na WhatsApp-u za privatnost i pozive

Sa novim ažuriranjem, WhatsApp donosi promene kojima želi da spam pozive načini manje iritantnim, kao i da korisnicima omogući izbor…

.

Google Earth oduzima i dodaje

U svom prvom većem ažuriranju u dosta vremena, Google Earth uvodi redizajniranu Android aplikaciju koja dodaje dugo očekivanu podršku za Projects, ali…

  • 14:00 Dnevna soba
  • 15:00 Superoperater
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo