.
Trenutno
Sajt dana
 Novinari O radija
Lifestyle / Tehnologija

Whatsapp protiv laži i spama?

27.03.2019.

Najbolja stvar koja postoji u mejlovima verovatno je spam deo, u koji možemo da stavimo sve poruke svakojakih smarača. Whatsapp bi mogao da uvede sličnu stvar.

.

Ova platforma trenutno testira novu funkciju koja će omogućiti korisniku da vidi koliko puta je njegova poruka prosleđena, preneo je sajt WABetaInfo.

Kako bi se dobila ova informacija, korisnik mora da prosledi dobijenu poruku, otvori Message info sekciju i tu će se videti podaci. Poruka koja je prosleđena pet ili više puta će dobiti oblačić sa porukom "Frequently Forwarded".

Ukoliko se instalira beta verzija WhatsApp aplikacije na Android ili iOS telefonu (preko TestFlight-a), korisnici će moći da vide koliko je puta prosleđena određena primljena i poslata poruka.

WhatsApp dodaje ovu funkciju kako bi korisnicima pomogao da vide da li je neka poruka spam. Neke poruke, koje se proslede više puta, mogu biti spam ili lažne vesti, prenosi Benchmark.

.
Iako verujemo da mnoge ljude ne dotiče kako izgledaju ikonice dokle god funkcionišu kako bi trebalo, ljubitelje estetike mogla bi…
.
Novi izgledi za telefone i nove mogućnosti na njima nikada neće prestati da se pojavjuju. Ili makar ne u skorije vreme. To dokazuje…
.
Čini se u poslednje vreme da je Google postao vrlo odlučan u kreiranju i proizvodnji svega što bi moglo da posluži korisnicima,…
Program
Kalendar događaja
Oktobar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?