.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Tehnologija

WhatsApp deli brojeve telefona sa Facebookom!

29.08.2016.

Izuzetno popularna aplikacija za komunikaciju WhatsApp počeće da deli brojeve svojih korisnika s društvenom mrežom Facebook, a oni koji to žele da izbegnu mogu da odahnu, s obzirom na to da za ovaj problem postoji rešenje!

.

WhatsApp i Facebook tvrde da će pomenuti vid saradnje omogućiti korisnicima sa ciljem da "lakše nađu prijatelje i poboljšaju iskustvo s proizvodima i reklamama na Facebooku", ali će ujedno i povećati doseg do novih potencijalnih kupaca. 

WhatsApp kao primer navodi mogućnost da banke i aviokompanije koriste broj korisnika kako bi ih obaveštavali o eventualnim ilegalnim transakcijama ili kašnjenju letova.

WhatsApp je obećao da neće prodavati ili deliti brojeve ograšivačima, ali ako vas i dalje brine pomisao na to da bi takav scenario u nekom trenutku mogao da se dogoditi, postoje dve metode da zaštitite svoj broj.

Kada instalirate aplikaciju, nemojte da odaberete opciju "agree" (slažem se), nego opciju "read more" (pročitaj više"). Zatim ugasite opciju "Share my WhatsApp account information with Facebook" (deli informacije o mom WhatsApp nalogu s Facebookom).

Ako ste već instalirali aplikaciju, imate 30 dana da ugasite opciju. Odaberite "settings" (podešavanja), zatim pritisnite "account" (nalog), a onda ugasite tu opciju.

Izvor: Klix.ba

.
Nedavno objavljeni izveštaj Open Observatory of Network Interference pokazao je da je Kina u aprilu počela da blokira Vikipediju…
.
Ono što najviše volimo dok slušamo pesmu na jutjubu, gledamo film na televizoru ili četujemo na mesindžeru, svakako su reklame.…
.
Veliki broj nas za razgovore koristi aplikaciju Whatsapp, naročito ako nam je neko od prijatelja u inostranstvu. Možda bi bilo pametno…
Program
Kalendar događaja
Maj 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?