...
ORADIO UŽIVO

Lifestyle / Tehnologija

WhatsApp će omogućiti brisanje poruka

20.12.2016.

Nova verzija aplikacije za razmenu potuka WhatsApp aplikacije, doneće dve veoma tražene opcije, najavili su proizvođači.

.

Jedna od najpopularnijih aplikacija za razmenu poruka i multimedije WhatsApp, uskoro će dobiti opcije da korisnik poslatu poruku obriše ili čak izmeni, ukoliko je primalac nije pročitao. Do sada je bilo omogućeno brisanje poslatih poruka na lokalnom nivou tj. na telefonu s kojeg su poruke poslate, ali će naredne verzije doneti ove dve nove funkcije.

Opcije se testiraju u beta fazama aplikacije na svim platformama, a kad će biti ubačene u javnu verziju WhatsApp mesindžera još uvek nije definisano.

Ipak, opcije brisanja i izmena poruka biće moguće i za poslate video snimke i fotografije, ali opet pod uslovom da ih primalac nije video pre nego što odlučite da ih obrišete.

Za sve koji su se pokajali što su neku informaciju poslali preko WhatsApp-a, evo i konačnog rešenja, na kojem developeri uveliko rade. Datum dolaska nove opcije na naše pametne telefone biće uskoro poznat.

(Tehnopolis)

Možda te još zanima:

.

Gen Z posmatra kako njihovi stariji otkrivaju internet i mimove

Ako pitate starije pripadnike Generacije Z, reći će da u početku beše Fejsbuk. Milenijalci će reći da je postojao i…

.

WhatsApp radi na funkciji "omiljeni kontakti"

WhatsApp, u vlasništvu kompanije Meta, navodno razvija funkciju koja će korisnicima omogućiti odabir omiljenih kontakata radi praktičnijeg postavljanja poziva na…

.

Nema više Seen statusa: Evo kako da sakrijete da ste pročitali poruku na Instagramu

Adam Moseri, šef Instagrama, je objavio screenshot menija za privatnost i sigurnost direktnih poruka, koji pokazuje kako korisnici mogu pristupiti…

.

WhatsApp omogućava prijavu bez lozinke za korisnike Androida

Korisnici WhatsApp-a mogu sigurno da se prijave na svoje naloge koristeći prepoznavanje lica ili skener otiska prsta na svom telefonu…

.

Ovo su najpopularnije aplikacije za dopisivanje u 2023. godini

Spisak najpopularnijih globalnih mobilnih aplikacija za slanje poruka, zasnovan na broju mesečno aktivnih korisnika, ažuriran je za 2023. godinu.

.

Nove opcije na WhatsApp-u za privatnost i pozive

Sa novim ažuriranjem, WhatsApp donosi promene kojima želi da spam pozive načini manje iritantnim, kao i da korisnicima omogući izbor…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo