...
TRENUTNO16:00 - 17:00Reflektor

Lifestyle / Tehnologija

WhatsApp će omogućiti brisanje poruka

20.12.2016.

Nova verzija aplikacije za razmenu potuka WhatsApp aplikacije, doneće dve veoma tražene opcije, najavili su proizvođači.

.

Jedna od najpopularnijih aplikacija za razmenu poruka i multimedije WhatsApp, uskoro će dobiti opcije da korisnik poslatu poruku obriše ili čak izmeni, ukoliko je primalac nije pročitao. Do sada je bilo omogućeno brisanje poslatih poruka na lokalnom nivou tj. na telefonu s kojeg su poruke poslate, ali će naredne verzije doneti ove dve nove funkcije.

Opcije se testiraju u beta fazama aplikacije na svim platformama, a kad će biti ubačene u javnu verziju WhatsApp mesindžera još uvek nije definisano.

Ipak, opcije brisanja i izmena poruka biće moguće i za poslate video snimke i fotografije, ali opet pod uslovom da ih primalac nije video pre nego što odlučite da ih obrišete.

Za sve koji su se pokajali što su neku informaciju poslali preko WhatsApp-a, evo i konačnog rešenja, na kojem developeri uveliko rade. Datum dolaska nove opcije na naše pametne telefone biće uskoro poznat.

(Tehnopolis)

Možda te još zanima:

.

Dark mod stiže i na WhatsApp

Skoro sve aplikacije za mobilne telefone su tokom protekle godine dobile i dark mod, a sada im se pridružuje i…

.

Facebook vlasnik četiri najpopularnije aplikacije decenije

Najpopularnije aplikacije u proteklih deset godina su bile igre za mobilne telefone i društvene mreže. Četiri najopularnije aplikacije decenije su,…

.

Reci asistentu da ti pročita poruku

Guglov virtuelni pomoćnik Google Assistant već neko vreme ima mogućnost čitanja poruka dobijenih putem Messages i Hangouts aplikacija.

.

Facebook obeležava teritoriju

Iako gotovo da ne postoji osoba koja ne zna da mreže Instagram i Whatsapp pripadaju kompaniji Facebook, iz Facebooka očigledno…

.

WhatsApp će biti dostupan i na običnim telefonima

Popularna aplikacija WhatsApp od sada će biti dostupna i na običnim telefonima, koje ne pokreću Android ili iOS operativni sistemi. 

.

Gifovi i za Whatsapp

Nakon što su Messinger i Instagram uveli opciju slanja gifova direktno u čet, sada je došao red na Gmail i…

  • 14:00 RetroTips
  • 15:00 Radio Gruvanje
  • 16:00 Reflektor
  • 17:00 Popodne na O radiju
  • 18:00 U kakvoj zemlji želim da živim

Kalendar događaja

Januar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo