.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

WhatsApp će omogućiti brisanje poruka

20.12.2016.

Nova verzija aplikacije za razmenu potuka WhatsApp aplikacije, doneće dve veoma tražene opcije, najavili su proizvođači.

.

Jedna od najpopularnijih aplikacija za razmenu poruka i multimedije WhatsApp, uskoro će dobiti opcije da korisnik poslatu poruku obriše ili čak izmeni, ukoliko je primalac nije pročitao. Do sada je bilo omogućeno brisanje poslatih poruka na lokalnom nivou tj. na telefonu s kojeg su poruke poslate, ali će naredne verzije doneti ove dve nove funkcije.

Opcije se testiraju u beta fazama aplikacije na svim platformama, a kad će biti ubačene u javnu verziju WhatsApp mesindžera još uvek nije definisano.

Ipak, opcije brisanja i izmena poruka biće moguće i za poslate video snimke i fotografije, ali opet pod uslovom da ih primalac nije video pre nego što odlučite da ih obrišete.

Za sve koji su se pokajali što su neku informaciju poslali preko WhatsApp-a, evo i konačnog rešenja, na kojem developeri uveliko rade. Datum dolaska nove opcije na naše pametne telefone biće uskoro poznat.

(Tehnopolis)

.
Grupa od 50 američkih država i teritorija pokrenula je istragu protiv Google-a zbog dominantne pozicije na tržištu internet oglašavanja. U…
.
Iako je Mozilla za sve korisnike trenutno besplatna, trebalo bi da se pojavi i Mozilla premium za poslovne korisnike koja će im pružati…
.
Zahvaljujući kompaniji Google, Android, Windows, Mac, Linux i iOS platforme dobijaju novi pregledač, a u pitanju je Chrome 77. Ovo…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?