.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

Spajaju se Whatsapp, Instagram i Messenger?

27.01.2019.

Facebook je odlučio da spoji aplikacije za komuniciranje koje ima u svom vlasništvu. Planira se visoki nivo integracije ovih aplikacija, tako da ćete moći da šaljete poruke na Messenger sa Whatsappa ili Instagrama i obrnuto.

.

Kako prenosi New York Times, jedno objašnjenja zašto Facebook spaja svoje servise za slanje poruka je pojednostavljivanje posla. Jedna od negativnih posledica ovog čina bila bi smanjenje broja ljudi koji bi radili na ažuriranjima, dok bi se, sa druge strane, izbegla trenutna situacije gde se ove aplikacije utrkuju ko će da izbaci neku novu opciju.

Spajanje bi takođe bilo korisno sa poslovne strane, jer bi se omogućilo oglašavanje na više platformi, verovatno slično kao što je sad to moguće na Facebooku i Instagramu. Sa jednom bazom podataka, Facebook bi mnogo lakše ciljao korisnike sa željenim oglasima.

Plan je već pokrenut, što znači da će se prvi rezultati uskoro videti. Kako se očekuje, komunikacija između aplikacija za slanje poruka biće moguća već krajem godine ili najkasnije početkom 2020.

.
Iako smo pomalo svi zaboravili da Skajp postoji, od kako smo počeli da koristimo Viber za komunikaciju sa ljudima u drugim zemljama,…
.
Fejsbuk i Instagram ne služe samo za skupljanje lajkova, a Jutjub nije samo za slušanje muzike. Činjenica je da ih velika većina…
.
Ponuda je postavljena na Dream Market prodavnici, uz napomenu da se radi o ukupno 617 miliona naloga, a cena je 20.000 USD (u Bitcoinima).
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?