.
Trenutno
RetroTips
 Jovan Marjanović i Predrag Novković
Lifestyle / Tehnologija

Skajp je živ

20.04.2019.

Iako ne deluje da postoji veliki broj ljudi koji Skajp koriste na svojim mobilnim uređajima, ovo bi moglo da se promeni zbog novih funkcija koje ova aplikacija uvodi.

.

U okviru ove aplikacije mogli bismo uskoro da dobijemo opciju deljenja ekrana tokom telefonskog poziva.

To bi značilo da bi korisnici upravo za vreme tog razgovora mogli da pokrenu bilo koju drugu aplikaciju na svom telefonu ili da nesmetano obave neku drugu radnju, kao i da podele to sve sa svojim prijateljima.

Kreatori ističu da bi opcija mogla da bude korisna tokom PowerPoint prezentacija, te za savetovanje u vezi sa izborom na dejting aplikacijama, kao i za zajedničku online kupovinu.

Opcija je trenutno dostupna samo Skajp insajderima (beta tester), a svi zainteresovani mogu da se prijave za testiranje.

Još uvek se ne zna kada bi ova opcija trebalo da se pojavi, međutim ona bi trebalo da bude dostupna i za Android i za iOS operativni sistem.

.
LinkedIn uvodi novu opciju - Skills Assessment kvizove za procenu veština. Kratki, standardizovani testovi omogućiće vam da dokažete…
.
Nije problem pronaći video. Problem je pronaći jedan kratak deo video snimka koji traje više od 2 minuta. Rešenje izgleda stiže.
.
Niko ko koristi Viber za komunikaciju ne može baš da odoli preslatkim stikerima. Ono što je međutim još bolje, jeste da će ti…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?