.
Trenutno
Danube Streamwaves Live
 Dušan Majkić i Predrag Novković
Lifestyle / Tehnologija

Prvi bluetooth kasetofon

08.07.2019.

Ako ste misili da su audio kasete i ručno premotavanje daleko iza nas, prevarili ste se jer se ovaj format ipak vraća i to u modernom pakovanju.

.

Kako prenosi Engadget, kompanija NINM Lab predstavila je prvi nosivi Bluetooth kasetofon – unapređenu verziju Sony Walkmana – koji će moći da oživi muzičke kolekcije, audio kasete koje zaboravljene leže negde u dubini ormara i podruma.

"IT’S OK" kasetofon ima ugrađeni Bluetooth, tako da audio kasete mogu da se slušaju preko bežičnih slušalica, a  mogu da se koriste i obične. Kasetofon dolazi u tri boje – beloj, ružičastoj i plavoj – a kućište za kasetu je providno, tako da ponosni vlasnici svima mogu da pokažu koliko su dobro sačuvali svoje stare kasete.

Novi plejer oživljava romantične odnose prema muzici koji su bili nešto drugačiji osamdesetih godina prošlog veka, kada se do popularnih pesama nije lako dolazilo, te su se lovile i izvlačile iz radio programa. Retro uređaj je dostupan, a Kickstarter kampanja već traje.

.
LinkedIn uvodi novu opciju - Skills Assessment kvizove za procenu veština. Kratki, standardizovani testovi omogućiće vam da dokažete…
.
Nije problem pronaći video. Problem je pronaći jedan kratak deo video snimka koji traje više od 2 minuta. Rešenje izgleda stiže.
.
Niko ko koristi Viber za komunikaciju ne može baš da odoli preslatkim stikerima. Ono što je međutim još bolje, jeste da će ti…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?