.
Trenutno
Music mix
Lifestyle / Tehnologija

Popularni Youtube kanal izbrisao veći deo sadržaja

23.01.2019.

Machinima YouTube kanal sa 12,4 miliona pretplatnika je u suštini izbrisan sa interneta, pošto je većina videa na kanalu povučena, prenosi Engadget. Poslednji video koji je ostao na ovom kanalu datira od pre godinu dana.

 

.

Ni video kreatori ni korisnici kanala nisu bili obavešteni, izveštava Kotaku, tako da je vest šokirala gejming zajednicu. 

Kako prenosi Engadget, u poslednjih nekoliko godina svašta se dešavalo oko ovog kanala koji je okupljao ljude širom sveta, koji su svoju kreativnost izražavali kroz kreiranje filmova napravljenih isključivo u endžinu nekih igara. To su mogli da budu filmovi vezani za samu igru, ali i nešto potpuno nepovezano. 

Sam Youtube kanal postoji praktično od kad i Youtube (2006) i predstavljao je bazu preko koje su mnogi kreatori mogli da plasiraju svoj sadržaj i tako dobiju izloženost široj publici, a zauzvrat je deo profita išao Machinimi, piše Play. 

Glasine među kreatorima kažu da su oni već neko vreme nezadovoljni konceptom rada i načina na koji se odnose prema korisnicima, što je kulminiralo ovim iznenadnim gašenjem kanala. Sada ostaje da se vidi šta će biti njegova budućnost, ali i budućnost samih kreatora i brojnih radova koji su nestali.

.
LinkedIn uvodi novu opciju - Skills Assessment kvizove za procenu veština. Kratki, standardizovani testovi omogućiće vam da dokažete…
.
Nije problem pronaći video. Problem je pronaći jedan kratak deo video snimka koji traje više od 2 minuta. Rešenje izgleda stiže.
.
Niko ko koristi Viber za komunikaciju ne može baš da odoli preslatkim stikerima. Ono što je međutim još bolje, jeste da će ti…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?