...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Novi dizajn Messengera prednost ili mana?

11.01.2019.

Bela pozadina, velike ikonice i podebljani tekst samo su neke od promena u dizajnu aplikacije Messenger.

.

foto: PhoneArena

Facebook već neko vreme radi na dizajnu interfejsa za svoj Messenger, a izgleda da je on konačno kompletiran i polako pristiže korisnicima na telefonima širom sveta. U pitanju je ažuriranje serverskog tipa, što znači da će korisnicima biti dostupno automatski u određenom trenutku.

Bela pozadina je izuzetno agresivna kada se aplikacija otvori u mraku, dok velike ikonice i podebljani tekst zauzimaju dosta prostora.

Facebook takođe testira i Dark Mode za svoj novi dizajn, što znači da će korisnici moći da potamne belu pozadinu ukoliko je to ono što više preferiraju. Za sada nije poznato kada će tamni mod biti dostupan, a do tada korisnici mogu da prilagođavaju razgovore uz pomoć promene osvetljenja na telefonu.

Možda te još zanima:

.

Florida zabranjuje pristup društvenim mrežama

Guverner Floride Ron DeSantis potpisao je zakon kojim se deci mlađoj od 14 godina zabranjuje pristup društvenim mrežama. Takođe, za…

.

Smanjuje se upotreba TikToka

TikTok je prošle godine bio na prvom mestu kada je u pitanju broj preuzimanja, ali nije bio prva i po…

.

48.000 kompanija dalo Facebooku podatke o jednoj osobi

Facebook dobija podatke o korisnicima od velikog broja različitih kompanija, a nova studija koju je sproveo Consumer Reports daje bolji…

.

Uvode se ograničenja za Facebook i Instagram

Kompanija Meta najavila je primenu novih ograničenja pristupa određenim sadržajima za adolescente na Facebooku i Instagramu, kako bi promovisala "bezbednu…

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

.

Ovo su najpopularnije aplikacije za dopisivanje u 2023. godini

Spisak najpopularnijih globalnih mobilnih aplikacija za slanje poruka, zasnovan na broju mesečno aktivnih korisnika, ažuriran je za 2023. godinu.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo