.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Tehnologija

Nova stream opcija na WhatsApp

25.11.2016.

Danas je Black Friday! Nemojte zaboraviti da posebno u svetu tehnologije na ovaj dan možete ostvariti velike popuste pri kupovini uređaja i prateće opreme. No u današnjoj tehnologiji se ipak zadržavamo na softveru, a ne hardveru.

.

Jedna od omiljenih aplikacija za dopisivanje WhatsApp, uvodi direktno streamovanje videa. Dobro vam je poznato da na aplikacijama za dopisivanje uglavnom morate da prvo downloadujete video koji va je neko poslao, da biste mogli da ga pogledate. Od sada korisnici WhatsApp to više neće morati da rade, preneo je Tehnopolis.

Nova opcija za sada je dostupna samo na Androidu, ali u narednih nekoliko dana trebalo bi da bude spremna i za ostale sisteme.

Da ima sluha za svoje korisnike, WhatsApp je dokazao nedavno kad je uveo video pozive. Nakon brojnih zamerki na račun deljenja video materijala na aplikaciji, sada je uvedena i ova olakšica koja će razveseliti mnoge korisnike.

Do sad, svaki video poslat s WhatsAppa pre gledanja morao je prvo da se downloaduje, a korisnici su se žalili jer su skidali mnogo beskorisnog materijala. Streamovanje funkcioniše kao i na sličnim drugim servisima, poput YouTube-a.

WhatsApp, koji je inače poznat po tome da sporo uvodi novosti, u poslednje vreme agresivno dodaje nove opcije. Nakon uvođenja video poziva i video streama, trenutno testiraju i opciju sličnu Snapchat pričama.

M.L.

.
Nije problem pronaći video. Problem je pronaći jedan kratak deo video snimka koji traje više od 2 minuta. Rešenje izgleda stiže.
.
Niko ko koristi Viber za komunikaciju ne može baš da odoli preslatkim stikerima. Ono što je međutim još bolje, jeste da će ti…
.
Minecraft je u skoro potpunoj tišini okupio veliki broj igrača, uprkos oštroj konkurenciji i tome da su neke druge rivalske igre…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?