.
Trenutno
90 u 60
 Dušan Majkić
Lifestyle / Tehnologija

Nova opcija i za Youtube?

25.07.2018.

Jedina gora stvar od one kada vam na youtube-u u preporučenim spotovima izađe sušta suprotnost muzici koju slušate, jeste kada vam konstantno izlazi već stara, dobro poznata muzika. Youtube počinje da radi na rešavanju ovog problema.

.

Kako je najavio menadžer kompanije Tom Leung, trebalo bi da Youtube počne sa testiranjem opcije Explore, a opcija stiže kao odgovor na žalbe korisnika baš zato što se u preporučenom sadržaju na ovoj mreži uvek pojavljuju isti spotovi.

Novina koju će Explore doneti, izložiće sve korisnike većem spektru tema, videa i kanala na kakve inače ne bi naišli, izjavio je Leung, a pored toga, ovakav sadržaj biće i dalje personalizovan, tako da će odgovarati interesima korisnika.

Ovaj eksperiment sprovodiće se na jedan odsto iPhone korisnika, tako što će se na dnu Youtube aplikacije pojaviti nova Explore kartica koja bi trebalo da pomogne i korisnicima i kreatorima sadržaja.

Jedna od spekulacija je i to da će ovaj Explore biti sličan onom na Instagramu, koji osim kategorije dizajnirane za korisnike, nudi i kategorije posvećene sportu, umetnosti i drugim oblastima.

.
Microsoft je 20. februara objavio novu Office aplikaciju Windows 10 korisnicima, prenosi The Verge. 
.
Mesecima je kružila priča i bila najavljivana nova linija Samsung telefona, a sada se konačno se i dogodila.
.
Ako ti je zabavno da snimaš kratke video sadržaje onoga što se dešava u tvojoj okolini, vreme je da napraviš korak napred i te…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?