...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Mario Kart Tour najuspešnija iPhone igra 2019. godine

05.12.2019.

Uprkos tome što se pojavila u drugoj polovini godine, igra Mario Kart Tour ipak je uspela da postane najviše preuzimana igra za iPhone tokom 2019. godine.

.

Kompanija Apple objavila je listu najpopularnijih sadržaja, te se besplatna verzija Mario Kart igre, koja je izašla u septembru, našla na vrhu liste najpopularnijih besplatnih igara.

Kako prenosi The Verge, ova Nintendo igra pobedila je ozbiljnu konkurenciju, poput igara Call of Duty: Mobile i Fortnite, a Apple nije objavio tačan broj preuzimanja, tako da još uvek nije poznato o kojoj se prednosti radi. Budući da se već zna da je Call of Duty preuzet oko 100 miliona puta (i za iOS i za Android) u prvoj nedelji nakon lansiranja, pretpostavlja se da se radi o ozbiljnoj cifri za Mario Kart.

Na drugom mestu našla se igra Color Bump 3D, na trećem aquapark.io, dok je Call of Duty: Mobile na četvrtom, a Fortnite tek na osmom mestu. Vesti ipak ne ukazuju na neku veliku promenu za Nintendo, budući da je kompanija imala uspeha i prethodnih godina kada su ovakve liste u pitanju.

Možda te još zanima:

.

"Super Mario" oborio rekord u zaradi za adaptacije video igara

Animirani film "The Super Mario Bros" zaradio je za prvih pet dana projekcija u severnoameričkim bioskopima 204,6 miliona dolara, objavili…

.

The Mujo - na putu do Neuma

Malo je onih koji, barem kao deca, nisu uživali u igri Super Mario, pomažući simpatičnom vodoinstalateru po imenu Mario na…

.

Vredi pročitati: "Tetka Hulija i piskaralo"

Mlada dramatruškinja Svjetlana Pravdić preporučila nam je da ove nedelje pročitamo roman nobelovca Marija Vargasa Ljose "Tetka Hulija i piskaralo".

.

Zvuk svoje generacije

Hydrogen je alternativni indi rok bend iz Novog Sada, koji je nastao 2016. godine, a u trenutnom sastavu svira od…

.

Mario pretekao Zeldu

Neotpakovani primerak video igre Super Mario 64 prodat je na aukciji za više od 1,5 miliona dolara čime je srušio…

.

Super Mario slavi 35. rođendan

Super Mario je izašao pre 35 godina, a Nintendo planira da taj jubilej obeleži novim, ali i remasterizovanim izdanjima popularne…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo