.
Trenutno
Danube Streamwaves Live
 Dušan Majkić i Predrag Novković
Lifestyle / Tehnologija

Koliko ste zavisni od WhatsApp-a?

08.03.2019.

Pomoću jednog trika, možete proveriti kome od prijatelja šaljete najviše poruka koje ste poslali na Whatsapp-u i time saznati koliko zapravo vremena provodite na ovoj društvenoj mreži. 

.

WhatsApp ima skriveni brojač poruka koji je ugrađen u aplikaciju. Možete da pronađete broj tekstova koje ste poslali i primili u ćaskanju i koliko puta ste delili lokacije. 

Takođe prikazuje koliko je fotografija, snimaka, glasovnih poruka, dokumenata i stikera poslato i koliko prostora zauzimaju. Možete čak i tačno da vidite koliko prostora zauzimaju ćaskanja sa prijateljima. 

Ako hoćete da proverite brojač poruka, prvo otvorite aplikaciju i kliknite na karticu Settings. Zatim otvorite panel Data and Storage Usage, a kliknite na dugme Storage Usage. Da biste videli koliko tekstova ste poslali, kliknite na bilo koji od razgovora i dobićete pregled statističkih podataka.

.
LinkedIn uvodi novu opciju - Skills Assessment kvizove za procenu veština. Kratki, standardizovani testovi omogućiće vam da dokažete…
.
Nije problem pronaći video. Problem je pronaći jedan kratak deo video snimka koji traje više od 2 minuta. Rešenje izgleda stiže.
.
Niko ko koristi Viber za komunikaciju ne može baš da odoli preslatkim stikerima. Ono što je međutim još bolje, jeste da će ti…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?