.
Trenutno
Lampica
 Novinari O radija
Lifestyle / Tehnologija

Instant Games igrice na Facebook Messenger-u

05.12.2016.

Ono što je do sada bio samo test i prilično siromašna igrica unutar Messinger aplikacije, izgleda će se uskoro pretvoriti u pravi gaming raj. Facebook je potvrdio da će uskoro pokrenuti Instant Games platformu, koja će korisnicima širom sveta omogućiti da igraju igrice unutar Facebook Messenger aplikacije za razmenu poruka. 

.

HTML5 gaming platforma će pokretati igre u okviru Messengera i News Feeda, a sve će funkcionisati i na mobilnoj aplikaciji i na desktopu, bez potrebe za instaliranjem novih aplikacija.

Instant Games je trenutno u beta fazi i testira se njegova održivost, a uključuje 17 igara, među kojima su Words With Friends, Pac-Man, Space Invaders i druge, prenosi Tehnopolis. Celokupan spisak igara koje će biti dostupne unutar vaše Messinger aplikacije pogledajte na dnu teksta, a može se reći da je Facebook za ovu platformu odabrao miks klasičnih i modernih igara.

Ovu ideju Facebook je proučavao već duže vreme, pa se možemo setiti i momenta kada su u Messinger tiho ubacili onu košarkašku igru, ali je sve postalo zvanično tek sa Instant Games platformom. Messenger aplikacija dobiće ikonicu u obliku kontrolera za gaming u glavnom meniju u kojoj će se nalaziti popis igara koje možete igrati.

Instant Games biće dostupan za iOS 8 ili novije operativne sistema, kao i za novije od Android 5 a na našem sajtu potražite i video tutorial i predstavljanje nove opcije.

Lista igara:

PAC-MAN (BANDAI NAMCO Entertainment Inc.)
Galaga (BANDAI NAMCO Entertainment Inc.)
Arkanoid (TAITO CORPORATION)
Space Invaders (TAITO CORPORATION)
Track & Field 100M (Konami Digital Entertainment Co., Ltd.)
Words with Friends: Frenzy (Zynga)
Shuffle Cats Mini (King)
EverWing (Blackstorm)
Hex (FRVR)
Endless Lake (Spilgames)
Templar 2048 (Vonvon)
The Tribez: Puzzle Rush (Game Insight)
2020 Connect (Softgames)
Puzzle Bobble (TAITO CORPORATION / Blackstorm)
Zookeeper (Kiteretsu)
Brick Pop (Gamee)
Wordalot Express (MAG Interactive)

M.L.

.
Grupa istraživača sa MIT-a pretvorila je različite kućne biljke u bioničku floru koja može da oseti kretanje, pokrene robotska…
.
Jedan od najpouzdanijih izvora informacija o Apple uređajima, poznati analitičar Ming-Či Kuo, tvrdi da će se prvi 5G iPhone pojaviti…
.
Potraga za odgovorima na internetu postala je sastavni deo života, a deljenje pronađenih rezultata sve do sada nije bilo jednostavno.
Program
Kalendar događaja
Jun 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?