...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Fejsbuk ima novosti

18.06.2019.

Društvena mreža Fejsbuk unosi novine, i ne - ne tiču se zaštite privatnosti jer im to baš i ne ide od ruke. Fejsbuk će od sada rangirati komentare u objavama.

.

Ovo znači da će prioritet biti oni komentari koji sadrže inetrakcije osobe koja je postavila objavu, kao i komentari i reakcije prijatelja osobe koja je kreirala objavu.

Na ovakav način biće promovisani oni komentari koji su najrelevantniji korisnicima.

Izmene će biti primenjivane na javnim objavama stranica (Pages) i onim koje imaju veliki broj pratilaca, ali se svako može odlučiti za akriviranje opcije rangiranja komentara u podešavanjima, prenosi Benchmark.

Facebook će ove komentare rangirati na osnovu načina na koji ljudi reaguju na njih odnosno da li ih lajkuju, ostavljaju reakcije ili pisane odgovore.

Možda te još zanima:

.

Florida zabranjuje pristup društvenim mrežama

Guverner Floride Ron DeSantis potpisao je zakon kojim se deci mlađoj od 14 godina zabranjuje pristup društvenim mrežama. Takođe, za…

.

Smanjuje se upotreba TikToka

TikTok je prošle godine bio na prvom mestu kada je u pitanju broj preuzimanja, ali nije bio prva i po…

.

48.000 kompanija dalo Facebooku podatke o jednoj osobi

Facebook dobija podatke o korisnicima od velikog broja različitih kompanija, a nova studija koju je sproveo Consumer Reports daje bolji…

.

Uvode se ograničenja za Facebook i Instagram

Kompanija Meta najavila je primenu novih ograničenja pristupa određenim sadržajima za adolescente na Facebooku i Instagramu, kako bi promovisala "bezbednu…

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

.

Ovo su najpopularnije aplikacije za dopisivanje u 2023. godini

Spisak najpopularnijih globalnih mobilnih aplikacija za slanje poruka, zasnovan na broju mesečno aktivnih korisnika, ažuriran je za 2023. godinu.

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo