.
Trenutno
Leto
 Novinari O radija
Lifestyle / Tehnologija

Facebook obeležava teritoriju

04.08.2019.

Iako gotovo da ne postoji osoba koja ne zna da mreže Instagram i Whatsapp pripadaju kompaniji Facebook, iz Facebooka očigledno smatraju da bi trebalo tome da pridaju još malo pažnje.

.

Ovim mrežama uskoro će biti promenjen naziv, odnosno i jedna i druga će nakon zvaničnog imena imati i nastavak "from Facebook."

Ova imena za sada će prvenstveno biti promenjena u App store-u i Google play prodavnici, dok će na ekranima mobilnih uređaja ostati nepromenjeni.

Kako su naveli iz kompanije Facebook, ovo je samo deo nastojanja da se jasno stavi do znanja koji proizvodi dolaze iz Facebooka.

Na ovaj način bi se povezali Facebook, Instagram i WhatsApp i omogućila bi se razmena poruka između različitih aplikacija.

Odvojenost od Facebooka je donela određene prednosti i za Instagram i za WhatsApp, jer su stekli veću popularnost među mlađim korisnicima.

Odluka o transformaciji imena dolazi u vreme kada FTC (Federal Trade Commission) istražuje da li su brojne akvizicije koje je Facebook obavio imale za cilj da unište konkurenciju, što bi potencijalno moglo da bude problem, budući da konkurentnost utiče na kvalitet proizvoda, prenosi PCPress.

.
Za novije generacije teško da postoji veći razlog za nervozom od pucanja neta i ponovnog učitavanja u momentu gledanja bilo kog…
.
Instagram je najavio uvođenje opcije koja će korisnicima omogućiti da označe sadržaj za koji smatraju da je lažan i tako ga…
.
Grad Nju Sidling, inspirisan Novim Sadom, ima problem. Svi ljudi u njemu su lenji. Gari, koji se tek doselio, hoće da radi. Postaje…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?