...
TRENUTNO00:00 - 10:00Music Mix by Majkić

Lifestyle / Tehnologija

Facebook Messenger dobija novi izgled

02.03.2020.

Posle glavne aplikacije koja je nedavno dobila novi izgled, na red je stigao i Facebook Messenger.

.

Glavni cilj nove promene je da Messenger postane što jednostavniji za korisnike. Neke od funkcija koje su do sada krasile ovu platformu odlaze u istoriju.

Korisnici će morati da se oproste od Discover opcije, koja je omogućavala detaljniju pretragu korsnika. Facebook je odlučio da potpuno ukine i Chat botove, koje su mnoge kompanije koristile za komunikaciju sa korisnicima. Iz aplikacije će verovatno biti ukinute i Instant video-igre.

Ono što korisnici dobijaju je People opcija, koja bi trebalo da zameni Discover. U njoj ćete osim pretrage korisnika, moći da vidite i "priče" vaših prijatelja. Facebook insistira na ovoj opciji da bi konkurisao Snapchatu, a da li su uspešni procenite sami...

Prema najavama Techcruncha, novi verzija Messenger stiže naredne nedelje pa ćete sami moći da isprobate sve novosti koje nam stižu.

Možda te još zanima:

.

TikTok kao simbol globalnog rata

Ako ste se rodili nakon 1995. godine, čestitamo, vi ste generacija Z. Politički ste angažovani i osvešćeni, ali samo na…

.

Instagram Reels kao konkurenciju TikToku

Tik Toku izgleda ozbiljno otkucava vreme slave

.

Da uvek budete aktuelni na Fejsbuku

Fejsbuk je dodao novu opciju koja će vas upozoriti ako pokušate da podelite staru vest. Ona će prikazati pop-up prozor sa…

.

Kampanja protiv Facebook oglasa

Na pozive organizacije koje se bave zaštitom građanskih prava da prekinu sa oglašavanjem na Facebooku odaziva se sve više kompanija.

.

Vikipedija činjenice na Fejsbuku?

Fejsbuk testira novu funkciju koja u nekim rezultatima pretrage prikazuje činjenične informacije sa Vikipedije, potvrdila je ova kompanija.

.

UK istražuje kako je Facebook kupio Giphy

Velika Britanija i Organizacija za zaštitu konkurencije istražuje Facebook zbog ove kupovine.

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:30 Tehnologija

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo