...
TRENUTNO22:00 - 23:00Strip o vedač

Lifestyle / Tehnologija

Facebook gasi MSQRD aplikaciju

16.03.2020.

Verovali ili ne i ova nekada popularna aplikacija sa filterima je u vlasništvu Facebooka, koji je odlučio da je ugasi početkom aprila.

.

MSQRD je pomoću veštačke inteligencije i raznih filtera omogućavao da za nekoliko sekundi postanete potpuno druga osoba, makar na fotografijama. Kako je ova mogućnost postala sve dostupnija na drugim društvenim mrežama, poput Facebooka i Instagrama, izgubio se smisao postojanja ovakve aplikacije.

Facebook je kupio MSQRD tokom 2016. godine. Tada je ova kompanija obaćela da će nastaviti sa razvojem ove aplikacije, ali vreme je pokazalo drugačije. Ažuriranja za MSQRD su prestala već krajem te 2016. godine.

MSQRD će biti uklonjen iz Android i iOS prodavnica već 13. aprila, pa ako vam je ova aplikacije potrebna požurite sa preuzimanjem.

Možda te još zanima:

.

Turniri u video igrama na Facebooku

Facebook Gaming ovih dana otvara nam mogućnost da organizujemo turnire u video igrama.

.

Fejsbuk i Instagram biće još više povezani

Trenutno se testira nova funkcija za društvene mreže, koja omogućava deljenje storija na Fejsbuku i Instagramu istovremeno.

.

Google otkazao veliku konferenciju

Kompanija Google objavila je da konferencija Google I/O 2020 neće biti održana, kako ne bi došlo do rizika širenja Korona…

.

Facebook Messenger dobija novi izgled

Posle glavne aplikacije koja je nedavno dobila novi izgled, na red je stigao i Facebook Messenger.

.

Facebook Dating ne stiže u Evropu za Dan zaljubljenih

Evropa će na ovu uslugu morati da sačeka još neko vreme, jer je lansiranje odloženo zbog pitanja privatnosti korisnika, koja su…

.

Nova onlajn poznanstva

Kako je kriza zbog pandemije postajala veća, ljudi su shvatali da su aplikacije za virtuelno druženje jedan od načina da…

  • 19:00 Popodne na O radiju
  • 21:00 90 u 60
  • 22:00 Strip o vedač
  • 23:00 Alt Šou

Anketa

Da li se pridržavate preporuke o ostajanju kod kuće tokom epidemije korona virusa? 

Oradio logo