...
TRENUTNO19:45 - 20:00Prava stvar

Lifestyle / Tehnologija

Facebook Dating ne stiže u Evropu za Dan zaljubljenih

14.02.2020.

Evropa će na ovu uslugu morati da sačeka još neko vreme, jer je lansiranje odloženo zbog pitanja privatnosti korisnika, koja su pokrenula regulatorna tela u Irskoj. Facebook Dating je trenutno dostupan u 20 zemalja.

.

Nova sekcija pojavljuje se kao zaseban tab u okviru Facebook aplikacije, a oni koji odluče da je koriste mogu da kreiraju profil koji je odvojen od glavnog Facebook profila, a potencijalne partnere da potraže među prijateljima svojih Facebook prijatelja, ili potpuno izvan poznate mreže.

Korisnik će dobijati i preporuke i to na osnovu interesovanja koja unese u novi profil u kombinaciji sa Facebook interesovanjima i aktivnostima. Na spisku potencijalnih partnera neće se naći Facebook prijatelji, osim ako se ne iskoristi opcija "secret crush" koja omogućava da se izabere do devet Facebook prijatelja ili Instagram pratilaca, sa kojima komunikacija može da se započne samo ako je izbor uzajaman.

Facebook dejting aplikacija je besplatna i ne sadrži reklame. Kako prenosi The Verge, istraživanja ukazuju na to da čak 40 odsto korisnika nije zadovoljno dejting aplikacijama koje trenutno koristi, pa bi to mogao da bude procenat koji će u nekom trenutku pripasti Facebook-u.

Možda te još zanima:

.

Od sada možete imati 3D fotke

Ako biste da unesete malo živosti u svoje fotografije, obradovaće vas vest da je internet gigant Google odlučio da u…

.

TikTok kao simbol globalnog rata

Ako ste se rodili nakon 1995. godine, čestitamo, vi ste generacija Z. Politički ste angažovani i osvešćeni, ali samo na…

.

Instagram Reels kao konkurenciju TikToku

Tik Toku izgleda ozbiljno otkucava vreme slave

.

Da uvek budete aktuelni na Fejsbuku

Fejsbuk je dodao novu opciju koja će vas upozoriti ako pokušate da podelite staru vest. Ona će prikazati pop-up prozor sa…

.

Kampanja protiv Facebook oglasa

Na pozive organizacije koje se bave zaštitom građanskih prava da prekinu sa oglašavanjem na Facebooku odaziva se sve više kompanija.

  • 19:20 Tehnologija
  • 19:30 Popodne na O radiju
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Škripa
  • 21:00 Music Mix by Majkić

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo