...
TRENUTNO06:00 - 12:00Music mix by Marko

Lifestyle / Tehnologija

Facebook Dating ne stiže u Evropu za Dan zaljubljenih

14.02.2020.

Evropa će na ovu uslugu morati da sačeka još neko vreme, jer je lansiranje odloženo zbog pitanja privatnosti korisnika, koja su pokrenula regulatorna tela u Irskoj. Facebook Dating je trenutno dostupan u 20 zemalja.

.

Nova sekcija pojavljuje se kao zaseban tab u okviru Facebook aplikacije, a oni koji odluče da je koriste mogu da kreiraju profil koji je odvojen od glavnog Facebook profila, a potencijalne partnere da potraže među prijateljima svojih Facebook prijatelja, ili potpuno izvan poznate mreže.

Korisnik će dobijati i preporuke i to na osnovu interesovanja koja unese u novi profil u kombinaciji sa Facebook interesovanjima i aktivnostima. Na spisku potencijalnih partnera neće se naći Facebook prijatelji, osim ako se ne iskoristi opcija "secret crush" koja omogućava da se izabere do devet Facebook prijatelja ili Instagram pratilaca, sa kojima komunikacija može da se započne samo ako je izbor uzajaman.

Facebook dejting aplikacija je besplatna i ne sadrži reklame. Kako prenosi The Verge, istraživanja ukazuju na to da čak 40 odsto korisnika nije zadovoljno dejting aplikacijama koje trenutno koristi, pa bi to mogao da bude procenat koji će u nekom trenutku pripasti Facebook-u.

Možda te još zanima:

.

Da uvek budete aktuelni na Fejsbuku

Fejsbuk je dodao novu opciju koja će vas upozoriti ako pokušate da podelite staru vest. Ona će prikazati pop-up prozor sa…

.

Kampanja protiv Facebook oglasa

Na pozive organizacije koje se bave zaštitom građanskih prava da prekinu sa oglašavanjem na Facebooku odaziva se sve više kompanija.

.

Vikipedija činjenice na Fejsbuku?

Fejsbuk testira novu funkciju koja u nekim rezultatima pretrage prikazuje činjenične informacije sa Vikipedije, potvrdila je ova kompanija.

.

UK istražuje kako je Facebook kupio Giphy

Velika Britanija i Organizacija za zaštitu konkurencije istražuje Facebook zbog ove kupovine.

.

WhatsApp uvodi digitalne novčane transakcije

Popularna aplikacija za razmenu poruka za svoje korisnike uvodi mogućnost digitalnih novčanih transakcija.

.

Facebook News dostupan u SAD

S obzirom na to da sve veći broj ljudi tvrdi kako se primarno informiše preko Facebooka, ova društvena mreža je…

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 06:00 Music mix by Marko
  • 12:00 Leto na O radiju
  • 12:10 Gost O radija

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo