...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Facebook avatari sve popularniji

21.05.2020.

Avatari na društvenim mrežama nude način da se korisnici izraze kroz virtuelnog dvojnika ili bilo kakav lik koji žele da stvore. Najbolji primeri do sada su bili Snapchat Bitmoji ili Apple Memoji. Od pre nekoliko dana tu su i Facebook avatari.

.

Iz Facebooka kažu da se ovi avatari mogu koristiti u komentarima, Stories sekciji, na Messengeru - i uskoro u tekstualnim postovima sa pozadinama. Takođe, mogu se prikazati na vašem Facebook gejming profilu.

"Većina naših interakcija ovih dana odvija se na mreži, zbog čega je važnije nego ikad da se lično izrazite na Facebooku. Važno nam je da možete da prilagodite svog avatara tako da predstavlja vaše jedinstveno, autentično ja, zbog čega takođe dodajemo novi spektar prilagođavanja – poput novih frizura, boje kože i odeće", kažu iz ove kompanije.  Facebook avatari su se prvo pojavili u Australiji prošlog juna, a dostupni su u Evropi, Kanadi i drugim zemljama.

Kako prenosi The Verge, prošlog meseca kompanija je najavila i Messenger Rooms, sopstvenu alternativu za Zoom i Houseparty video chat. WhatsApp je takođe povećao svoj maksimalni broj učesnika u video pozivima kako bi ljudima olakšao život u trenutku pandemije COVID-19.

Možda te još zanima:

.

Florida zabranjuje pristup društvenim mrežama

Guverner Floride Ron DeSantis potpisao je zakon kojim se deci mlađoj od 14 godina zabranjuje pristup društvenim mrežama. Takođe, za…

.

Smanjuje se upotreba TikToka

TikTok je prošle godine bio na prvom mestu kada je u pitanju broj preuzimanja, ali nije bio prva i po…

.

48.000 kompanija dalo Facebooku podatke o jednoj osobi

Facebook dobija podatke o korisnicima od velikog broja različitih kompanija, a nova studija koju je sproveo Consumer Reports daje bolji…

.

Uvode se ograničenja za Facebook i Instagram

Kompanija Meta najavila je primenu novih ograničenja pristupa određenim sadržajima za adolescente na Facebooku i Instagramu, kako bi promovisala "bezbednu…

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

.

Ovo su najpopularnije aplikacije za dopisivanje u 2023. godini

Spisak najpopularnijih globalnih mobilnih aplikacija za slanje poruka, zasnovan na broju mesečno aktivnih korisnika, ažuriran je za 2023. godinu.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo