.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Tehnologija

Android ažuriranja preko Play Store-a?

18.04.2019.

Najdosadnija stvar koja može da nam se desi kada koristimo mobilni telefon jeste ažuriranje. Ono bi za android korisnike moglo početi da se odvija preko Google Store-a.

.

Ažuriranje Android operativnog sistema obavlja se preko opcije podešavanja. Međutim, objavom Android Q verzije koje se očekuje kasnije ove godine to bi moglo da se promeni. Novi Play Store APK pokazuje sistemska ažuriranja smeštena u okviru Download Managera, zajedno sa drugim aplikacijama, prenosi Benchmark.

Aplikacija to5Google je otkrila je da je APK paket prošle nedelje System Update funkcija prebačena u Play Store u Android Q beti. Ona je međutim prikazivala sličan proces i kada je bila locirana u Settings delu.

U tom trenutku, postojale su samo spekulacije o tome da se radi o System Update opciji, međutim jedan korisnik je ovo uspeo da potvrdi na Redditu.

Moguće je da ova izmena neće biti ekskluzivna za Android Q i mogla bi predstavljati daleko opsežniju akciju onoga kako Google želi da upravlja ažuriranjima u budućnosti. 

.
Nedavno objavljeni izveštaj Open Observatory of Network Interference pokazao je da je Kina u aprilu počela da blokira Vikipediju…
.
Ono što najviše volimo dok slušamo pesmu na jutjubu, gledamo film na televizoru ili četujemo na mesindžeru, svakako su reklame.…
.
Veliki broj nas za razgovore koristi aplikaciju Whatsapp, naročito ako nam je neko od prijatelja u inostranstvu. Možda bi bilo pametno…
Program
Kalendar događaja
Maj 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?