...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Lifestyle / Sport

U susret letu: Besplatni fitnes klub na netu

05.04.2016.

Već tradicionalno, tu oko Uskrsa, svi počnemo da se hvatamo za glavu i razmišljamo o tome kako smo mogli toliko da jedemo tokom zime. Šta dalje? Kako se pametno organizovati i deo dana posvetiti fizičkoj aktivnosti? I to ne samo zato što hoćemo da izgledamo kul u kupaćem ili planiramo kupovinu letnje garderobe, već je sport bitan i za naše zdravlje.

.

Sajt darebee.com pomoći će vam da polako počete pripreme za najaktivniji deo godine. Ovo je nezavisna internet platforma, koja funkcioniše na principu crowd fundinga, a održavaju ga volonteri i fitnes entuzijaste. 

Sajt veoma pregledno donosi sve moguće i nemoguće informacije o zdravlju i vežbanju, kao sastavnom delu zdravog života. Ideja je da fintnes zahvaljujući ovako detaljnim informacijama postane dostupan svima, bez obzira na to da li imaju budžet za to ili ne.

Klikom na link otvara vam se potpuno besplatna teretana ili fitnes klub, ostaje samo da naterate sebe da se pokrenete i da u tome istrajete, jer je dobro poznato da rezultati vežbanja nisu vidljivi odmah, već im je potrebno određeno vreme, pa čak i do nekoliko meseci.

Pregledajte odeljke posvećene ishrani i receptima, ali one sa detaljnim planovima šta treba da uradite svakog dana da bi ste postigli određeni rezultat. Na primer, tu je tridesetodnevni kardio program, program za definisanje mišića, programi za fitnes sa i bez pomagala, program kako do učešća na maratonu i slično.

Sve što postoji na sajtu je testirano na ljudima, naveli su osnivači. Oni svoje programe i vežbe koje preporučuju testiraju tokom lokalnih i globalnih radionica za fitnes, uz kojima svaki put učestvuje više od 100 ljudi.

Mi vam donosimo rešenje za leto, a vi kako hoćete, nemojte posle da bude da nismo rekli.

M.L.

Možda te još zanima:

.

Brazilsko novosadska samba

Različite vrste plesa specifične za određene države ili regije odavno su prešle granice svojih postojbina pa ljudi šrom sveta, sa…

.

Vežbaj kod kuće

Ako ste odlučili da vežbate kod kuće, zaista morate da se potrudite da budete redovni sa treninzima. Zbog toga imamo…

.

Kako do pločica?

Redovno treniraš, ali nikako da ugledaš svoj six pack u ogledalu? U čemu je problem?!

.

Klikom do zdravlja

Praznici su prošli, ali višak kilograma posle silne hrane ostaje. Ako želiš da ih se otarasiš, predstavljamo ti odličan sajt.

.

Kardio koreografija

Trčanje u mestu koliko god da je korisno, nije preterano zabavno. Nije zabavan kardio generalno sam po sebi, ali instagram…

.

Fizička aktivnost je uvek bitna

Iako je leto uveliko počelo, summer body za mnoge od nas još nije ni na vidiku. Odgovore na pitanja koliko…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo