.
Trenutno
Škripa
 Dušan Majkić
Lifestyle / Sport

U susret letu: Besplatni fitnes klub na netu

05.04.2016.

Već tradicionalno, tu oko Uskrsa, svi počnemo da se hvatamo za glavu i razmišljamo o tome kako smo mogli toliko da jedemo tokom zime. Šta dalje? Kako se pametno organizovati i deo dana posvetiti fizičkoj aktivnosti? I to ne samo zato što hoćemo da izgledamo kul u kupaćem ili planiramo kupovinu letnje garderobe, već je sport bitan i za naše zdravlje.

.

Sajt darebee.com pomoći će vam da polako počete pripreme za najaktivniji deo godine. Ovo je nezavisna internet platforma, koja funkcioniše na principu crowd fundinga, a održavaju ga volonteri i fitnes entuzijaste. 

Sajt veoma pregledno donosi sve moguće i nemoguće informacije o zdravlju i vežbanju, kao sastavnom delu zdravog života. Ideja je da fintnes zahvaljujući ovako detaljnim informacijama postane dostupan svima, bez obzira na to da li imaju budžet za to ili ne.

Klikom na link otvara vam se potpuno besplatna teretana ili fitnes klub, ostaje samo da naterate sebe da se pokrenete i da u tome istrajete, jer je dobro poznato da rezultati vežbanja nisu vidljivi odmah, već im je potrebno određeno vreme, pa čak i do nekoliko meseci.

Pregledajte odeljke posvećene ishrani i receptima, ali one sa detaljnim planovima šta treba da uradite svakog dana da bi ste postigli određeni rezultat. Na primer, tu je tridesetodnevni kardio program, program za definisanje mišića, programi za fitnes sa i bez pomagala, program kako do učešća na maratonu i slično.

Sve što postoji na sajtu je testirano na ljudima, naveli su osnivači. Oni svoje programe i vežbe koje preporučuju testiraju tokom lokalnih i globalnih radionica za fitnes, uz kojima svaki put učestvuje više od 100 ljudi.

Mi vam donosimo rešenje za leto, a vi kako hoćete, nemojte posle da bude da nismo rekli.

M.L.

.
Novosađanin Nikola Lukičić jedan je od najpoznatijih MTB vozača u Srbiji, a pored toga idejni je tvorac i inicijator projekta…
.
Postoje posebne aplikacije za treniranje određenih sportova, ali ipak je najbolje kada su sve informacije o ličnom sportskom životu…
.
Ne može da donese hranu, ne može da špijunira komšinicu na trećem spratu, ne može još svašta što vrlo često ljudi pitaju,…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?