.
Trenutno
Škripa
 Dušan Majkić
Lifestyle / Sport

Takmičenje u BMX i Mountainbike u Bukovcu

01.07.2016.

"Bukovac Bike Park Crew" sa ponosom najavljuje novi event koji će biti održan 2. jula na terenu koji je pre manje od godinu dana svečano otvoren u mestu Bukovac pored Novog Sada. Dogadjaj će obuhvatati takmičenje u BMX i Mountainbike freestyle-u pod imenom "Quartermile Slopestyle" i svečanu dodelu nagrada. Organizatori najavljuju i poslasticu, odnosno after party u "Firchie Think Tank" studiju.

.

Najbolji bajkeri Evrope će i ovaj put pokazati svoje trikove i veštine na stazi koju mnogi vozaci smatraju za Srpski Dreamline. Ove godine Bukovac Bike Park je bogatiji za još jednu stazu pod nazivom “Oakley Flow Line”, koja je napravljena za bajkere svih veština. Nova ''Oakley'' staza napravljena za sve od 5 do 75 godina i namenjen vozačima svih veština, a predstavlja ''tobogan za bicikl'', koji je siguran i što ga više voziš to postaješ bolji.

Ekipa "Bukovac Bike Park Crew" pozvala je sve lubitelje sporta i prirode da se priključe događaju i podrže alternativne sportove, dobru energiju i još bolju muziku. Za dobar provod na afterparty-u kod Firchija od 23:00 zaduzeni su DJ Fakir i DJ Dachony.

Kako se navodi, besplatan smestaj moći će da ostvare prvih 30 takmičara koji se prijave, a kotizacija iznosi 10 evra. Nagradni fond takmičenja je 1.000 evra, a možete se registrovati u inbox na page-u Bike Park Bukovac.

U najavi se dodaje da će za vreme takmičenja, ali i inače, ulaz u park biti besplatan, a iz Novog Sada se do njega može doći gradskim autobusom broj 64, kao i ostalim prevoznim sredstvima. U samom Bukovcu su postavljeni znakovi, pored puta radi lakšeg snalaženja.

"Trikove koje očekujemo ove godine su varijacije frontflip i backflip, double backflip, 360, 720, flip, tailwhip i slično, i upravo to najviše i iščekujemo da vidimo ko će odneti nagradu Best trick i Hero of the Day", poručili su organizatori.

 

U ekstremnom sportu su jako bitni mentori i uzori. Ovakav dogadjaj daje jedinstvenu priliku mladima i vozačima u Srbiji da vide šta je zaista sve moguće uraditi sa biciklom, jer je upravo to način na koji vozači mogu lakše da nauče nov trik.

Ride on!

M.L.

.
Novosađanin Nikola Lukičić jedan je od najpoznatijih MTB vozača u Srbiji, a pored toga idejni je tvorac i inicijator projekta…
.
Postoje posebne aplikacije za treniranje određenih sportova, ali ipak je najbolje kada su sve informacije o ličnom sportskom životu…
.
Ne može da donese hranu, ne može da špijunira komšinicu na trećem spratu, ne može još svašta što vrlo često ljudi pitaju,…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?