...
TRENUTNO13:00 - 13:10Pre podne na O radiju

Lifestyle / Sport

Krajem juna drugi AAaaa festival ekstremnih sportova

25.05.2018.

Drugi AAaaa festival biće održan na Stražilovu kod Planinarskog doma Stražilovo i u Bike Park Bukovcu i trajaće od 30. juna do 1. jula. Karata za ovaj festival još uvek ima.

.

AAaaa festival ove godine za sve ljubitelje ekstremnih sportova nudi brojne mogućnosti. Ovaj put spremili su 15 ekstremnih i zelenih aktivnosti, među kojima su između ostalog paintball, penjanje uz veštačku stenu, spuštanje zip line-om, airsoft i mountbike.

Namenjen je ljudima koji su iskusni u ekstremnim sportovima, ali i za one manje iskusne, a jedini uslov je da takmičari budu stariji od 18 godina. Ipak i mlađi od 18 moći će da učestvuju u igrama, ukoliko im roditelji daju saglasnost.

Kako su organizatori i sami svesni da se ne osećaju svi prijatno u ekstremnim uslovima, organizovali su još jedan događaj za one malo mirnije.

len jpg

U pitanju je takmičenje u lenčarenju. Sve što treba da uradite jeste da budete jako lenji, a neki od vas će za to biti i nagrađeni.

Cena karata za AAaaa festival kreće se od 790 dinara po osobi za jedan dan, dok će karta za oba dana, takođe po osobi iznositi 1390 dinara.

Svi zainteresovani za ekstremne sportove i za AAaaa festival mogu se prijaviti ovde, dok je za prijavu na takmičenje u lenčarenju neophodno posetiti ovaj link.

M.M.

Možda te još zanima:

.

Kajt-surf kao životni stil

Novosadjanka Iva Kristić od malena se bavi različitim adrenalinskim sportovima. Skija, surfuje... Pre desetak godina došla je na Adu Bojanu…

.

Youth Fair uporište mladih

Regionalni sajam omladinskog turizma, OPENS Youth Fair održava se već pet godina tokom kojih je prikupio impozantan broj izlagača i…

.

Vikend ekstremnih sportova u Beogradu

Još jedan u nizu takmičenja ekstremnih vožnji rolera, skejtova i bajsova najavljen je za vikend u Beogradu. Winner of Belgrade…

.

Najbolji ekstremni sportisti u Osijeku

Šesnaesti "Pannonian Challenge", festival ekstremnih sportova i muzike, biće održan u Osijeku od 19. do 23. avgusta.

.

Električni automobili postaju ogroman problem

Električni automobili postaju ogroman problem u zemlji koja je bila među prvima na evropskom tlu kada su električna vozila u…

.

U potrazi za smehom

U 13 godina stand up karijere Jelena Radanović se naslušala našeg smeha. 

  • 12:30 Album nedelje
  • 12:45 Lampica
  • 13:00 Pre podne na O radiju
  • 13:10 Vredi pročitati
  • 13:20 Tehnologija

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo