.
Trenutno
O tome se priča
 Jelena Mijatović
Lifestyle / Sport

Pančevo: Najbolji sportisti i naša budućnost

08.01.2016.

Sportski savez grada Pančeva izabrao je najbolje sportiste i klubove u poslednjih godinu dana. Mnogi su ostvarili sjajne rezultate, a među njima prednjače plivačica Anja Crevar i veslač Miloš Stanojević.

.

Foto: oks.org.rs - Anja Crevar

Za najboljeg sportistu Pančeva proglašen je Miloš Stanojević, veslač koji je u septembru na svetskom prvenstvu u Francuskoj osvojio bronzanu medalju. Najbolja sportistkinja je plivačica Anja Crevar.

U godini za nama, najuspešnijoj u njenoj karijeri, osvojila je bronzu na prvim evropskim igrama u Bakuu i obezbedila učešće na olimpijadi u Riju.

"Velika mi je čast što sam izabran i nadam se da sam opravdano tu I da ću biti uzor mladima da krenu mojim putem. Moji planovi su da se izvuče norma za Rio za Olimpijske igre, šansa je u maju, kvalifikacona regata u Lucernu pa ćemo videti", rekao je Miloš Stanojević.

Najuspešniji trener je Aleksandar Vladisavljev iz Ženskog odbojkaškog kluba Dinamo.

"Nisam posebno iznenađen zato što su veliki rezultati iza mog kluba i sigurno je i učešće moje u radu seniorske reprezentacije Srbije koja je napravila sjajne rezultate", naglasio je Vladisavljev.

Najuspešniji sportski radnik je Ivan Krgović predsednik kluba "Odbojka 013" koji je mnoge devojčice izveo na odbojkaška igrališta i omasovio ovaj sport.

"Baviti se sportom je prelepo i mogu da kažem iz ličnog primera da sam proputovao ceo svet isključivo zahvaljujući sportu. Da nije njega verovatno nikada ne bih pričao persijski jezik I obišao druge zemlje", rekao je Ivan.

Za najperspektivnije sportiste Pančeva izabrani su džudistkinja Andrea Stojadinov i karatista Darko Spaskovski.

 

Izvor: RTV

.
Postoje posebne aplikacije za treniranje određenih sportova, ali ipak je najbolje kada su sve informacije o ličnom sportskom životu…
.
Ne može da donese hranu, ne može da špijunira komšinicu na trećem spratu, ne može još svašta što vrlo često ljudi pitaju,…
.
"Leto samo što nije" kažu oni koji su tokom zime uživali u svim đakonijama i sada ih panika hvata na pomisao na plažu i kupaće…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?