...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Sport

Pančevo: Najbolji sportisti i naša budućnost

08.01.2016.

Sportski savez grada Pančeva izabrao je najbolje sportiste i klubove u poslednjih godinu dana. Mnogi su ostvarili sjajne rezultate, a među njima prednjače plivačica Anja Crevar i veslač Miloš Stanojević.

.

Foto: oks.org.rs - Anja Crevar

Za najboljeg sportistu Pančeva proglašen je Miloš Stanojević, veslač koji je u septembru na svetskom prvenstvu u Francuskoj osvojio bronzanu medalju. Najbolja sportistkinja je plivačica Anja Crevar.

U godini za nama, najuspešnijoj u njenoj karijeri, osvojila je bronzu na prvim evropskim igrama u Bakuu i obezbedila učešće na olimpijadi u Riju.

"Velika mi je čast što sam izabran i nadam se da sam opravdano tu I da ću biti uzor mladima da krenu mojim putem. Moji planovi su da se izvuče norma za Rio za Olimpijske igre, šansa je u maju, kvalifikacona regata u Lucernu pa ćemo videti", rekao je Miloš Stanojević.

Najuspešniji trener je Aleksandar Vladisavljev iz Ženskog odbojkaškog kluba Dinamo.

"Nisam posebno iznenađen zato što su veliki rezultati iza mog kluba i sigurno je i učešće moje u radu seniorske reprezentacije Srbije koja je napravila sjajne rezultate", naglasio je Vladisavljev.

Najuspešniji sportski radnik je Ivan Krgović predsednik kluba "Odbojka 013" koji je mnoge devojčice izveo na odbojkaška igrališta i omasovio ovaj sport.

"Baviti se sportom je prelepo i mogu da kažem iz ličnog primera da sam proputovao ceo svet isključivo zahvaljujući sportu. Da nije njega verovatno nikada ne bih pričao persijski jezik I obišao druge zemlje", rekao je Ivan.

Za najperspektivnije sportiste Pančeva izabrani su džudistkinja Andrea Stojadinov i karatista Darko Spaskovski.

 

Izvor: RTV

Možda te još zanima:

.

"Muški sport" na ženski način

Biti sportiskinja u Srbiji nije nimalo lako. Ukoliko se na to doda – baviti se ženskim fudbalom, stvari postaju još…

.

Video treninzi na Instagramu

Vežbanje ponekad najviše zavisi od motivacije. Uvek dođu dani kada vam se ne radi ništa i kada biste po ceo…

.

Nova YouTube zanimacija - trke klikera!

Ko god nije mogao da zamsili kako izgleda svet bez sporta, u proteklih nekoliko meseci mogao je da vidi kako…

.

Treba održavati motivaciju brojeći korake koje smo prešli

Pandemija koronavirusa i proglašenje vanrednog stanja doneli su različite izazove. Jedan od njih je i prilagođavanje na ograničeni socijalni kontakt.…

.

Uz Dragi Bravo lakše se čekaju bolji dani

Socijalna distanca dovela je do toga da se komunikacija potpuno premesti na internet. Tome se potpuno prilagodila i fejsbuk stranica…

.

Kad beloruski fudbal zavlada malim ekranima

Među ljubiteljima fudbala pronela se vest da će na jednoj sportskoj televiziji krenuti prenosi fudbalskih liga Belorusije, Nikaragve i Tadžikistana.…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 11:00 Leto na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo