.
Trenutno
RetroTips
 Jovan Marjanović i Predrag Novković
Lifestyle / Sport

Vikend ekstremnih sportova u Beogradu

26.08.2015.

Još jedan u nizu takmičenja ekstremnih vožnji rolera, skejtova i bajsova najavljen je za vikend u Beogradu. Winner of Belgrade počeće u petak 28. avgusta i trajaće do nedelje. Program će se odvijati ispod mosta Gazela, jer prema rečima PR-a Marije Joksimović, beogradski skejt park nije u adekvatnom stanju da istrpi takmičenje ovakvih razmera.

 

.

"Do sada je to bilo u skejt parku, a sada smo odlučili da izađemo na ulice jer je to ipak ulični sport i primetili smo da je u poslednjih nekoliko godina i vozačima zanimljivo da voze po ulicama. Stanje u parkvima je kritično", rekla je Joksimović i dodala:

"Prema rečima stranih vozača, Beograd  je izvanredan za uličnu vožnju, a videćemo trikove koji će biti spektakularni", ispričala je Joksimović, koja je ipak podsetila i same vozače da je na njima da ubuduće savesnije voze po parku.

Pre samog takmičarskog programa u kojem će nastupiti svetski poznati vozači rolera, skejtova i BMX bajseva, sprema se i žurka zagrevanja. Zvaničan program počinje u petak u 16 časova uličnim takmičenjem WOB Street Battle, gde će učesnici na ulicama pokazivati svoje trikove, a i prolaznicima pokazati svoje umeće.

Organizatori su najavili i Insta WOB, instagram takmičenju za najbolji video klip (trajanja do 15 sekundi) snimljenom na ulicama Beograda gde će zaljubljenici u ekstremne sportove moći da zabeleže svoje veštine. Na takmičenju će biti vozači iz Hrvatske, Slovenije, Švedske, Italije, Austrije, SAD-a i Kine.

Kada je u pitanju muzički deo, pored sportskog dela na istoj lokaciji će biti održano i do sada, najveći rap acapella battle My Skillz, u okviru kojeg se očekuje pet suprostavljanja. Na ovogodišnjem Winneru nastupiće i Jackie Dagger, Feloneezy, DJ Flip, Bg funk i Djans, a After party je zakazan za Klub KPTM ( u ulici Žorža Klemansoa 22).

N.Š.

 

 

 

 

.
Novosađanin Nikola Lukičić jedan je od najpoznatijih MTB vozača u Srbiji, a pored toga idejni je tvorac i inicijator projekta…
.
Postoje posebne aplikacije za treniranje određenih sportova, ali ipak je najbolje kada su sve informacije o ličnom sportskom životu…
.
Ne može da donese hranu, ne može da špijunira komšinicu na trećem spratu, ne može još svašta što vrlo često ljudi pitaju,…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?