.
Trenutno
Danube Streamwaves Live
 Dušan Majkić i Predrag Novković
Lifestyle

Dirljivo pismo gej učitelju

19.12.2014.

Naravno, ima i PS. pod kojim devojčica kaže “Mi smo veoma ponosni na vas”.

.

   Devetogodišnja devojčica iz Ujedinjenog Kraljevstva je nedavno svom učitelju napisala dirljivo pismo. Možda ovaj gest ne bi bio ništa neobičan da, učitelj pod inicijalima Mr. R, nije na jednom času držao predavanje o vršnjačkom nasilju i izjavio da je gej.

  Učenica je u pismu napisala da “iako je gej, ponašaće se prema njemu kao i do sad. Vi ste dobar učitelj”. U pismu je navela prideve koji ga, kako ona misli, najbolje opisuju – dobar, neverovatan, fantastičan, odličan i hrabar!

   “Kažem da ste hrabri jer ste rešili da podelite sa nama svoju ličnu tajnu”, napisala je devojčica, dodajući da učitelj ne mora da se brine zbog ostalih učenika jer svi misle baš kao i ona.

   Naravno, ima i PS. pod kojim devojčica kaže “Mi smo veoma ponosni na vas”.pinknews jpg

Foto: Pink News

   Mr. R nije ostao ravnodušan. Kako je izjavio za britanske medije, kada je pročitao pismo, oči su mu bile pune suza i trebalo mu je vremena da se sabere. Zahvalio se devojčici, na šta je ona prokomentarisala “To je Vaš život”, citirajući drugare iz razreda.

   Takođe, ono što je najbitnije, veoma ga raduje što ga nisu osuđivali i kritikovali, već su sve prihvatili kao najnormalniju stvar.

   Lea Radlovački

.
LinkedIn uvodi novu opciju - Skills Assessment kvizove za procenu veština. Kratki, standardizovani testovi omogućiće vam da dokažete…
.
Problem u koji svi često upadnemo kada vreme postane hladnije i kada se približi jesen, jeste taj da smo pogledali sve filmove,…
.
Nije problem pronaći video. Problem je pronaći jedan kratak deo video snimka koji traje više od 2 minuta. Rešenje izgleda stiže.
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?