.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle

Dirljivo pismo gej učitelju

19.12.2014.

Naravno, ima i PS. pod kojim devojčica kaže “Mi smo veoma ponosni na vas”.

.

   Devetogodišnja devojčica iz Ujedinjenog Kraljevstva je nedavno svom učitelju napisala dirljivo pismo. Možda ovaj gest ne bi bio ništa neobičan da, učitelj pod inicijalima Mr. R, nije na jednom času držao predavanje o vršnjačkom nasilju i izjavio da je gej.

  Učenica je u pismu napisala da “iako je gej, ponašaće se prema njemu kao i do sad. Vi ste dobar učitelj”. U pismu je navela prideve koji ga, kako ona misli, najbolje opisuju – dobar, neverovatan, fantastičan, odličan i hrabar!

   “Kažem da ste hrabri jer ste rešili da podelite sa nama svoju ličnu tajnu”, napisala je devojčica, dodajući da učitelj ne mora da se brine zbog ostalih učenika jer svi misle baš kao i ona.

   Naravno, ima i PS. pod kojim devojčica kaže “Mi smo veoma ponosni na vas”.pinknews jpg

Foto: Pink News

   Mr. R nije ostao ravnodušan. Kako je izjavio za britanske medije, kada je pročitao pismo, oči su mu bile pune suza i trebalo mu je vremena da se sabere. Zahvalio se devojčici, na šta je ona prokomentarisala “To je Vaš život”, citirajući drugare iz razreda.

   Takođe, ono što je najbitnije, veoma ga raduje što ga nisu osuđivali i kritikovali, već su sve prihvatili kao najnormalniju stvar.

   Lea Radlovački

.
Ako često putujete verovatno već znate koliko je vremena neophodno da se put dobro organizuje, kako biste postigli sve što planirate.…
.
Mesecima nakon što ga je najavljivao, Twitter je sada objavio da je novi sajt gotov, a korisnicima će pružiti iskustvo sa bržim…
.
Američki senator iz redova demokrata Čak Šumer pozvao je FBI i Saveznu trgovinsku komisiju (FTC) da sprovedu istragu o aplikaciji…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?