...
TRENUTNO15:50 - 17:20Leto na O radiju

Kultura / Pozorište

Drugi "Aplauz fest" početkom juna

06.05.2016.

Početkom juna, u organizaciji Novog kulturnog naselja, biće održan drugi pozorišni festival "Aplauz fest" na Novom naselju. Festival će imati tri scene na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

.

Organizatori su pozvali sve profesionalne dramske trupe, amaterske teatre, glumačke sekcije, dečija pozorištanca, lutkarske predstave i sve ostale koji se bave glumom, pozorištem i scenskim pokretom da se prijave na konkurs za učešće na "Aplauz festu", koji je otvoren do 22. maja.

Prijavu za festival možete preuzeti sa zvaničnog sajta.

"Aplauz fest" prvi put je održan prošle godine na Novom naselju i privukao je veliko interesovanje i simpatije publike. Neke od održanih predstava bile su "Jazavac pred sudom", "Naši dani", "Terapija", "Pohvala ludosti" i mnoge druge, a festival je posetilo više od 1.500 ljudi, navode organizatori.

Za sve dodatne informacije i pitanja, možete se obratiti na e-mail novokulturnonaselje@gmail.com ili na telefon 0642886636.

J. M.

Možda te još zanima:

.

Aplauz Fest od 8. do 10. juna na Novom naselju

Treći pozorišni festival na Novom naselju "Aplauz Fest" biće održan od 8. do 10. juna, u organizaciji Novog kulturnog naselja.…

.

Ključne su lepe male stvari

U zavisnosti kada ovaj tekst čitate, želim Vam dobro jutro, dobar dan, ili dobro veče!Tek što smo završili pozorišni festival…

.

Aplauz fest početkom juna

Drugi pozorišni festival "Aplauz fest" biće održan početkom juna na Novom naselju, u organizaciji Novog kulturnog naselja.

.

Aplauz fest stvorio prijateljstva

Prvi pozorišni festival na Novom Naselju "Aplauz Fest - Novi Sad" završio se predstavom "Jazavac pred sudom" u režiji Žanka…

.

Prvi Aplauz fest na Naselju

Prvi pozorišni festival na Novom Naselju "Aplauz Fest - Novi Sad" biće održan od 5. do 7. juna, a program…

.

Bioskop za komšije

Četvrti 21114 - Film fest na Novom naselju, biće održan od 6. do 9. septembra na nekoliko lokacija u ovom…

  • 15:00 Leto na O radiju
  • 15:40 O tome se priča
  • 15:50 Leto na O radiju
  • 17:20 Gost O radija
  • 18:00 Music Mix by Majkić

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo