...
TRENUTNO13:00 - 13:10Pre podne na O radiju

Kultura

Nedeljni vodič od 1. do 7. januara

31.12.2023.

Ukoliko vam je ostalo još snage posle dočeka, tu je nekoliko zanimljivih događaja ra reprizu koje možete da posetite.

.

Ponedeljak, 1. januar 

Shuffle party je u Gerili. Kako kažu organizatori, očekuju vas najveći strani hitovi. Karte su prvih sat vremena 400 dinara, a nakon toga će biti 500. Početak je u 21 čas.

Gift nastupa u Domu kulture. Đuskanje, pevanje, zaljubljivanje i eksplozivna energija samo su neki od razloga da reprizu proslavite u Domu kulture, kažu organizatori. Upad je 1.200 dinara, a početak u 21 čas.

After Affair "vrte" u Tunnelu. After Affair iznova i iznova donose svežinu na svaki densflor, kroz strastvene i energične setove. Upad pre ponoći je 700 dinara, a nakon toga 1.000. Početak je u 23 časa.

Prizori nastupaju u London pubu. Prizori su rok bend koji pored obrada domaćih i stranih pesama sviraju i autorske stvari. Da li se ulaz plaća nije navedeno, a početak je u 22 časa.

Utorak, 2. januar 

Predlažemo odlazak u bioskop ili pozorište. 

Sreda, 3. januar 

Isto važi za sredu. 

Četvrtak, 4. januar 

Hot spot žurka je u Gerili. Na žurki ćete čuti razne žanrove poput popa, densa, repa, elektronske, latino muzike i mnoge druge. Ulaz je slobodan, a početak je u 20 časova.

Projekcija dokumentarnog diptiha "Non-Aligned & Ciné-guerrillas: Scenes from the Labudović Reels" održava se u Kulturnom centru Novog Sada. Ova dva dugometražna filma bazirana su na do sada nikada ranije prikazanim 35mm filmskim materijalima koje je snimio Stevan Labudović, snimatelj Filmskih novosti, koji je pratio predsetnika Tita trideset godina. Prvi film u diptihu posvećen je nastanku Pokreta nesvrstanih i Samitom koji je održan u Beogradu 1961. godine, dok je drugi film uzbudljivo putovanje u arhivske materijale koje je Stevan Labudović snimio tokom 3 godine alžirskog rata za nezavisnost. Upad za jedan film je 350 dinara, a komplet ulaznica je 500 dinara. Početak je u 18 časova.

Petak, 5. januar 

Vibe fusion žurka je u Gerili. Puštaće se Elitni Odredi, Klinac, Senidah, Ludi Srbi, In Vivo, The Weeknd, Pop Smoke, Kanye West i mnogi drugi. Upad je 300 dinara, a početak u 21 čas.

Kud Idijoti tribute bend Lutke na koncu sviraju u klubu Bonavia, u Rumi. U pitanju  je grupa iskusnih beogradskih muzičara koja ima za cilj da pesme legendarnih KUD Idijota i dalje žive. Karte su u pretprodaji 500 dinara, a na dan svirke biće 600. Početak je u 21 čas.

Subota, 6. januar 

Badnje veče 

Nedelja, 7. januar 

Božić po Julijanskom kalendaru

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 29. aprila do 5. maja

Prvu nedelju maja zauzeli su praznici, ali pronašli smo nekoliko zanimljivih događaja u toku ove praznične nedelje.

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Besplatna vakcina protiv HPV-a za studente od 19 do 26 godina

Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad obavestio je studente da će u toj ustanovi biti omogućena besplatna vakcinacija za…

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. aprila

Ove nedelje u Novom Sadu vas očekuje dosta raznovrsnih događaja, od izložbi, kvizova i filmskih projekcija, do žurki, koncerata i…

.

Atheist Rap u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

Slavljenički koncert novosadske pank-rok grupe Atheist Rap biće održan u subotu 6. apruila u KC Hala 2 na Novosadskom sajmu.

  • 12:30 Album nedelje
  • 12:45 Lampica
  • 13:00 Pre podne na O radiju
  • 13:10 Vredi pročitati
  • 13:20 Tehnologija

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo