...
TRENUTNO19:30 - 19:45Pesma dana

Kultura / Film

Vraća se Futurama!

25.05.2023.

Nakon gotovo deset godina obožavaoci Futurame će imati priliku da gledaju nove avanture posade Planet Expressa.

.

Animirani sitkom je u 2022. godini obnovljen za dve nove sezone, a 23. jula izlazi jedanaesta sezona koja će imati deset epizoda. Serija će kod nas biti dostupna na striming servisu Disney +, prenosi Collider.

Futuramu su stvorili Met Grejning, tvorac Simpsona i Dejvid Koen, a prva epizoda je izašla 1999. godine. Serija je kroz godine stekla milione fanova zbog originalnog humora, a osvojila je čak šest Emija i dve nagrade Američkog saveza scenarista.

Originalna postava Futurame ponovo se vraća kako bi pozajmila glasove likovima, a uključuje Bilija Vesta kao Fraja, profesora Farnsvorta, Zapa Brenigena i Zojdberga, Kejti Sagal kao Lilu, Tres Meknil kao Mamu, Loren Tom kao Ejmi Vong, Fila Lamara kao Hermesa Konrada, Morisa Lamarš kao Kifa i Dejvida Hermana kao Skrafija.

Džon Dimađo, glas robota Bendera, nije hteo da se vrati zbog spora oko plate jer je smatrao da cela glumačka ekipa zaslužuje bolju platu za svoj posao. Nakon opsežnih pregovora, konačno je postignut dogovor i glumac je potvrdio da će dati glas Benderu i u novim sezonama.

Takođe je otkriveno da je pokojni reper Kulio, koji je preminuo prošlog septembra, ponovio svoju ulogu kao Kvanzabot i snimio nove dijaloge i muziku za novu sezonu nekoliko nedelja pre smrti.

(CDM)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Na kauču 25 godina kasnije

Serija "Sopranovi" ove godine slavi 25 godina od početka emitovanja. Serija je od prve epizode zaintrigirala publiku, svojom neuobičajenom pričom…

.

Ko vidi Esfahan, video je pola sveta!

Prošlo je 45 godina od kako je zapad uveo sankcije Iranu. Kolika god da je to kazna, za ovu zemlju…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

  • 19:10 Vredi pročitati
  • 19:20 Tehnologija
  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo