.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Kultura / Film

Promocija i konkurs za program "Prvi kadar"

02.07.2018.

Promocija programa "Prvi kadar" biće održana u utorak 3. jula u 20 časova u prostorijama Kulturnog centra LAB. Ovaj program već pet godina omogućava mladim ljudima iz Vojvodine da posete Sarajevo film festival i Dokufest u Prizrenu.

.

Posetioci će na promociji moći da pogledaju kratak dokumentarni film (20 minuta) o ranijim posetama festivalima, kao i da razgovaraju sa učesnicima programa o njihovim iskustvima.

Konkurs za ovogodišnji odlazak na festivale otvoren je do 8. jula u ponoć. Možete se prijaviti putem mejla office@vccns.org, a potrebno je da navedete vaše ime i prezime, datum rođenja, kratak opis onoga čime se bavite i razlog zbog kojeg biste želeli da odete na festivale u Prizren i Sarajevo.

Uslovi za prijavu su da osoba ranije nije imala prilku da poseti ove gradove i da je u mogućnosti da isprati program u potpunosti. 

Kao i svake godine, pre odlaska na festivale, izabrani učesnici i učesnice će pohađati radionice koje će im pomoći da se bolje upoznaju sa dešavanjima u vezi sa raspadom Jugoslavije.

Svi troškovi programa su pokriveni (radionice, put, hrana i smeštaj u Prizrenu i Sarajevu). Promociju organizuje Vojvođanski građanski centar.

.
Zlatni toranj za najbolji film dobio je belgijsko-holandski film "Devojka" u režiji Lukasa Donta, dok je Palićki toranj za najbolju…
.
Festival evropskog filma održava se u Kulturnom centru Novog Sada i na Brod teatru od 4. do 19. jula. Sedmi festival organizuje delegacija…
.
Dokumentarni film "Ispričaj svoju priču" osvojio je glavnu nagradu na upravo završenom Međunarodnom filmskom festivalu FROM Returnees koji…
Program
Kalendar događaja
Jul 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     
Anketa

Kako se hranite tokom leta?