.
Trenutno
Elektrosving
 Jelena Mijatović
Kultura / Film

Promocija i konkurs za program "Prvi kadar"

02.07.2018.

Promocija programa "Prvi kadar" biće održana u utorak 3. jula u 20 časova u prostorijama Kulturnog centra LAB. Ovaj program već pet godina omogućava mladim ljudima iz Vojvodine da posete Sarajevo film festival i Dokufest u Prizrenu.

.

Posetioci će na promociji moći da pogledaju kratak dokumentarni film (20 minuta) o ranijim posetama festivalima, kao i da razgovaraju sa učesnicima programa o njihovim iskustvima.

Konkurs za ovogodišnji odlazak na festivale otvoren je do 8. jula u ponoć. Možete se prijaviti putem mejla office@vccns.org, a potrebno je da navedete vaše ime i prezime, datum rođenja, kratak opis onoga čime se bavite i razlog zbog kojeg biste želeli da odete na festivale u Prizren i Sarajevo.

Uslovi za prijavu su da osoba ranije nije imala prilku da poseti ove gradove i da je u mogućnosti da isprati program u potpunosti. 

Kao i svake godine, pre odlaska na festivale, izabrani učesnici i učesnice će pohađati radionice koje će im pomoći da se bolje upoznaju sa dešavanjima u vezi sa raspadom Jugoslavije.

Svi troškovi programa su pokriveni (radionice, put, hrana i smeštaj u Prizrenu i Sarajevu). Promociju organizuje Vojvođanski građanski centar.

.
Zbog velikog interesovanja Međunarodni festival kratkometražnog filma "Filmski Front" produžio je rok za slanje filmova, saopštili…
.
Četvrti 21114 - Film fest na Novom naselju, biće održan od 6. do 9. septembra na nekoliko lokacija u ovom delu Novog Sada! Pored…
.
Dokumentarni film "Taken by Storm: The art of Storm Thorgerson and the Hipgnosis" prati život i delo Storma Torgersona (Storm Thorgerson),…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li treba ukinuti letnje/zimsko računanje vremena?