...
TRENUTNO06:00 - 10:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Dikaprio deo "Squid game" univerzuma?

20.09.2022.

Reditelj serije "Squid Game" Huang Dong-Hjuk otkrio je da bi Leonardo Dikaprio možda mogao da se pojavi u trećoj sezoni ove popularne serije.

.

Foto: Netflix / Promo

On je tu mogućnost najavio govoreći o povećanju budžeta za drugu i treću sezonu serije, čiji uspeh na Netfliksu još nijedna druga serija nije uspela da prestigne. Iako holivudski glumci nisu deo Huangovog plana za drugi nastavak, otkrio je da bi to moglo da se desi u trećem.

"Ako vreme dozvoli i ako prilike to budu omogućavale, pitaću ga da se priključi igri", rekao je nedavno Huang, otkrivajući da mu je Dikaprio više puta rekao da je veliki fan serije.

Hunag je priznao da još nije odlučio koje će igre uključiti u sledeći "Squid Game".

"Molim vas da ne pišete članke o igrama, jer publika treba da iščekuje i oseća uzbuđenje zbog onog što dolazi. Ako se napijem i krenem da blebećem, molim vas da me prigušite, kako ne bih odavao spojlere", našalio se Huang.

Reditelj, koji je nedavno osvojio Emi za režiju u kategoriji drame, rekao je novinarima da oseća pritisak da i sledeća sezona bude uspešna, ali je istakao da mu je to i "motivacija" da nastavi sa izvanrednim radom.

Podsećamo, "Squid Game" najgledanija je serija u istoriji postojanja Netfliksa koja je zabeležila 1,54 milijardi sati gledanja u prvih 28 dana otkako je postala dostupna na toj striming platformi.

(Euronews Srbija, Collider)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Smeše nam se "Vesele devedesete"

Sitkom "Vesele sedamdesete" bio je jedna od najpopularnijih TV serija na prelasku iz 20. u 21. vek. Dve decenije kasnije…

.

Kaleidoscope: Prva nelinearna serija

Netfliksova serija "Kaleidoscope" donosi novo iskustvo gledanja, jer će njene epizode moći da se gledaju bilo kojim redosledom.

.

"1899": Sporogoreća misterija na okeanu

"Dark“ je serija koja nam je vratila poverenje u filmsku misteriju i pokazala da i dalje imamo dovoljno strpljenja i…

.

Peta sezona "Stranger Things": Savršen završetak priče

Glumac Dejvid Harbor veruje da će poslednja, peta sezona serije "Stranger Things", imati savršen završetak, odnosno da će biti "pun…

.

Nova serija "1923": Surovi život na Divljem zapadu

Čuveni glumci čija karijera i dalje traje sa jednakim uspehom kao na njihovom početku, Harison Ford i Helen Miren, zajedno…

.

Serija o Indijani Džounsu?

Popularni filmski serijal Indijana Džouns možda dobije novi život na malim ekranima.

  • 02:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Kako te rade praznici ?

Oradio logo