...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

"Bodkin": Barak i Mišel Obama produciraju novu seriju na Netfliksu

24.06.2022.

Barak i Mišel Obama izvršni su producenti nove serije na Netfliksu pod nazivom "Bodkin" u kojoj je glavna uloga poverena glumcu Vilu Forteu.

.

Foto: Pixabay

Džez Skarf napravio je seriju od sedam epizoda, o voditeljima podkasta koji istražuju slučaj nestalih osoba. To je prva serija koja izlazi iz produkcijske kuće "Higher Ground" bivšeg predsednika Amerike i njegove supruge, a Hollywood Reporter je opisuje kao crnu komediju.

"Bodkin je triler sa elementima crne komedije o ekipi voditelja podkasta koji istražuju misteriozni nestanak tri stranca u idiličnom obalskom gradu Irske. Međutim, oni saznaju da je priča mnogo šira i čudnija nego što su ikada mogli da zamisle. Dok heroji pokušavaju da odvoje činjenice od fikcije - o slučaju, svojim kolegama i što je najbolnije, o sebi - serija izaziva našu percepciju istine i ogoljava priče koje govorimo sami sebi, da opravdamo svoja uverenja ili strahove", stoji u zvaničnom opisu ovog projekta.

Obamina produkcijska kuća je potpisala ugovor sa Netfliksom još 2018, a početkom prošle godine najavili su šest novih projekata, između ostalog, filmsku adaptaciju romana Mohsina Hamida "Exit West", naučno-fantastično ostvarenje "Satelit", te "Mladu suprugu" kao igrani film koji prati osećanja žene na dan venčanja, kad se bliži oluja.

(Euronews Srbija)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Stiže Netfliksova "Porodica Adams"

Nova Netfliksova serija "Sreda" usredsređena je na jedinu ćerku Mortiše i Gomeza.

.

Saut park slavi 25 godina, u najavi još minimum pet sezona

Autori serije Parker i Stoun nedavno su potpisali ugovor vredan 900 miliona dolara za nastavak produkcije serije za sledećih pet…

.

Rik i Morti našli put do Srbije

Rik i Morti, likovi iz crtanog filma koji kroz šalu i naučno fantastične motive kritikuje različite ustaljene društvene prakse, edukuje…

.

Isle of the Dead: novi nastavak serije The Walking Dead

Američka televizijska mreža AMC najavila je spin-off popularne serije "The Walking Dead" pod nazivom "Isle of the Dead".

.

Najduže emitovane TV serije i emisije na svetu

Od dnevnih sapunica do kasnovečernjih humorističkih programa, serije i emisije su omiljeni "žanr" TV gledalaca.

.

Džordž R.R. Matin o Igri prestola: Ako vam se ne sviđa, nemojte da gledate

Dok fanovi željno iščekuju izlazak serije "House of the Dragon", koja će se baviti događajima koji su prethodili priči "Igra…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Leto na O radiju
  • 11:10 Pesma dana

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo