...
TRENUTNO18:00 - 22:00Floating Sounds

Kultura / Film

Novo okupljanje "Prijatelja"? Ne, ako pitate Kortni Koks

22.06.2022.

Iako su zvezde serije "Prijatelji" za prošlogodišnje okupljanje u specijalu "Prijatelji: Ponovo zajedno" dobili po pet miliona dolara, više ne planiraju slične projekte.

.

Foto: HBO Max / Promo

To je u razgovoru za Variety otkrila Kortni Koks, koja je tumačila lik Monike Geler, rekavši da je to kraj takvim programima.

"Ne osećam kao da se serija završila, ali se nećemo ponovo okupljati. Zamislite to, bilo bi: 'Imamo 80 godina i sad ćemo da se vratimo'", rekla je Koks za Variety.

Za glumicu je specijal koji je gledaocima predstavljen prošle godine u maju, bio vrlo emotivan, kao i za ostatak ekipe - Dženifer Aniston, Lisu Kudrou, Meta Leblanka, Metjua Perija i Dejvida Švimera.

Ceo set je bio rekonstruisan za njih, pa smo ponovo mogli da ih vidimo u čuvenoj kuhinji i dnevnoj sobi, ali i kafiću "Central Park".

"Prolazak tom scenom je bio vrlo emotivan. Odmah sam briznula u plač. Toliko se stvari dogodilo, toliko zajedničkih godina", rekla je Koks i prisetila se uspona i padova sa ekipom serije koju i danas vole generacije gledalaca.

Serija "Prijatelji" se prikazivala od 1994. do 2004. godine, a poslednju epizodu je gledalo 52,5 miliona ljudi u Americi, što znači da je bila najgledanija serija 2000-tih. Takođe, kasnije je privukla i veliki broj mlađih gledalaca na Netfliksu.

(Variety, Euronews Srbija)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Podeli svoju životnu priču sa drugima

Ako imate želju da se upoznajete sa drugim osobama onlajn kroz svoje životno iskustvo, imamo aplikaciju za vas. 

.

Vratili smo se na fabričko podešavanje

Dani karantina su za muzičare verovatno najteži. Nema svirki i nastupa, nema honorara, nema aplauza. Ipak, nekima je ova situacija,…

.

Hešteg za smeh

Pokušali smo da pronađemo deset osoba koji ne vole seriju Prijatelji. Nismo uspeli. Još kada se ova serija spoji sa…

.

Priča za bliske prijatelje

Instagram Stories već duže vreme postoje na ovoj platformi, a poznato je i da priče koje postavljamo možemo da sakrijemo…

.

Isključite predlaganje prijatelja na Fejsu

Facebook svojim korisnicima redovno nudi opciju "Suggested Friends" (Predloženi prijatelji) koja radi na sistemu povezivanja vaših prijatelja sa Facebooka. Među…

.

Amazon snima seriju "Blade Runner 2099"

Amazon Studio dao je zeleno svetlo za novu seriju iz franšize "Istrebljivač", koja će nositi naziv "Blade Runner 2099".

  • 17:30 Tehnologija
  • 17:50 Leto na O radiju
  • 18:00 Floating Sounds
  • 22:00 Music mix by Anja

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo