.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Kultura / Film

Bioskopi sa pet zvezdica stižu u Srbiju

14.10.2015.

CineStar bioskopi, brend koji stoji iza vodećeg, najposećenijeg i najbolje opremljenog lanca multipleksa u regionu, otvoriće do kraja 2015. godine svoje prve bioskope u Pančevu i Zrenjaninu, u sklopu Aviv Parka. Početkom 2016. ovi bioskopi će stići i u Novi Sad i to u centar BIG, gde će biti otvoren treći multipleks.

.

Kako su prenele agencije, ovakvi bioskopi i oprema za projekcije do sada nisu viđeni u Srbiji, a upitanju je brend koji stoji i iza najvećeg nemačkog bioskopskog lanca. Investicija CineStara i lokalnih investitora u ova tri projekta vredna više miliona evra u Srbiju će na kraju doneti 18 bioskopskih sala sa ukupno 2.800 sedišta.

Poput CineStar bioskopa u regionu, i CineStar bioskopi u Srbiji će biti opremljeni po najvišim tehničkim standardima. Pored premijernih filmova koji će biti prikazivani paralelno sa svetskim bioskopskim premijerama, posetioci će biti u prilici da uživaju i u alternativnim sadržajima kao što su živi prenosi koncerata, opera, baleta i sportskih događaja, objedinjenih pod nazivom "Spektakli u CineStaru".

Potpuno uživanje u gledanju filmova obezbediće digitalizovane, komforne i klimatizovane sale sa "wall to wall" platnima i najkvalitetnijom audiovizuelnom tehnologijom. Bioskopi će biti opremljeni najnovijom realD3D tehnologijom.

CineStar doživljaj uključuje i ljubavna, VIP i Love Box sedišta, koja gledaocima pružaju potpuni užitak, privatnost i luksuz. "CineStar izdvaja jedinstveno iskustvo sa pet zvezdica, koje nude naši multipleksi, a u kome će uskoro moći da uživa i publika u Srbiji", rekao je direktor CineStar bioskopa za Srbiju Zoran Savić.

Prema njegovim rečima, CineStar nije samo bioskop - to je mesto celodnevnog provoda za čitavu porodicu, za proslave rođendana i školske projekcije, ali i mesto poslovnih skupova i susreta. Savić je dodao da će domaćoj publici biti ponuđene usluge i akcije poput skrivene i ponoćne pretpremijere, matine za porodice i decu, popusti, proslave rođendana i slično.

Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je, nakon više od četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj.

Izvor: Agencije

.
Japansko srpski festival filma šesti put je ove godine u Beogradu spojio te dve kulture, a potom je, po prvi put, ovaj festival održan…
.
Filmski front: Međunarodni festival kratkometražnog filma biće održan od 24. do 27. oktobra u bioskopskoj sali Kulturnog centra…
.
Filmski festival Cinema City pokrenuo je Miloš Ignjatović sada već davne 2007. godine i zajedno sa svojim timom ljudi stigao do…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?