...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Kultura

#DritoIzTvornice- Prti BG prvi hedlineri

20.10.2015.

Beogradske hip hop legende Prti Bee Gee prvi su objavljeni hedlajneri velikog spektakla #DritoIzTvornice koji će se održati u Tvornici kulture u subotu 30. januara, a koji će pred zagrebačku publiku dovesti najatraktivnija regionalna rep imena. Iza koncerta stoji ekipa yem kolektiva, organizatori klupskih hip hop večeri "In Da Klub" i koncerata "Štaš pit?".

.

Prti Bee Gee, beogradska rap grupa mogla bi se tumačiti kao beogradski NWA, mada bi to bilo nepotrebno umanjivanje njihove neosporne autentičnosti. Grupu su oko 2000. formirali Davor Bobić (Moskri, preminuo u 2005.), Nikola Jarnević (Eufrat) i Nikola Jelić (Mikri Maus).

Vrlo brzo su dostigli zavidnu reputaciju u beogradskim underground rap krugovima, a potom osvojili i publiku po okolnim zemljama, najviše Hrvatskoj i Bosni, među tinejdžerima Zagreba i Sarajeva - koji su vrlo dobro razumeli o čemu Prti Bee Gee repuje.

Nakon Prtijevaca biće objavljena još četiri headlinera, svaki u pojedinačnoj objavi od 7. do 30. novembra, nakon čega će se 14. decembra program zaokružiti objavom after partyja.

Ulaznice su u prodaji po promotivnoj cijeni od 40kn (600 dinara) do 15. novembra. Od 16. novembra cena im se penje na 50 kn (800 dinara) i ostaje do dana koncerta kada će iznositi završnih 70 kn (1100 dinara).

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
www.entrio.hr

 

L.K.

Možda te još zanima:

.

KOF spaja omladinu i muziku

Kikindski omladinski festival - KOF će ove godine biti održan u dvorištu Kulturnog centra, 22. i 23. jula. Ovaj dvodnevni…

.

INTERVJU: Mikri (PRTI BEE GEE)

"Mi ne trebamo da budemo mejnstrim i to je u suštini nemoguće sa ovom tematikom. Mogao sam da budem pop…

.

Prazna lepinja: Nismo više klinci

Zagrebački bend Prazna lepinja se nedavno vratio na scenu na najbolji mogući način - rasprodali su tri koncerta zaredom u…

.

Šta se za doček sprema u glavnim gradovima regiona?

Sve je spremno za najluđu noć u godini. Opraštamo se od stare 2021. i dočekujemo novu 2022. godinu. Ako planirate…

.

Duh Adventa je po celom Zagrebu

Novogodišnji sajmovi u gradovima Zapadne Evrope odavno su postali tradicija. U jakoj konkurenciji, Advent u Zagrebu nekoliko godina nosi titulu…

.

Miki Solus: Sunčanom stranom ulice!

Posle godinu dana Miki Solus se vratio u Novi Sad. Kako nam je i sam rekao, ovog puta nije imao da…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo