.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Društvo / Intervju

INTERVJU: Mikri (PRTI BEE GEE)

08.12.2014.

"Mi ne trebamo da budemo mejnstrim i to je u suštini nemoguće sa ovom tematikom. Mogao sam da budem pop pevač, mislim lep sam i znam da pevam (smeh) ali sam izabrao teži put.'

.

   Bend Iskaz nedavno je u sklopu svoje turneje 'Fensi reperi i prljave metalike' održao koncert sa gostima u Pančevu. Među zvanicama bili su Mikri, Timbe, Bvana i Nensi. Portal O radija potrudio se da sa gostima popriča o novitetima, pojasni stanje hip-hop scene u Srbiji ali i da izdvoji izvođače koji vladaju "novom scenom". Razgovarali smo sa Mikrijem iz benda Prti Bee Gee koji nam je otkrio novosti u vezi sa novim HGM talk show-om ali i nekoliko novosti u vezi sa samim bendom.

     "HGM talk show je neka novina što se sprema. Nahvatala su me neka gospoda i tako su mi nabacili muku na leđa i ja, da ne bih bio govedo, pristao sam da uradim taj serijal. Gospodin vodeći kooperator je trenutno u Americi, jer je on iz masonske lože i ima tako te veze koje mi obični smrtnici nemamo. Kapiram da će par epizoda biti gotovo možda do februara, marta."

   Da li ste ikada razmišljali da ubacite trećeg člana grupe?

   - Jesmo naravno, i još uvek nam pada na pamet. Možda neće biti u toj formi u kojoj je bio Moskri, jer je on jedinstvena pojava ali možda se pojavi neko treći ko je originalan na svoj način. Mi smo u stvari imali takvog lika ali je otišao čim je počela priča, sad je tu ali je postao porodičan čovek.

   Pošto niste medijski pokriveni, na koji način se reklamirate?

   - Na internetu, preko jutjuba, preko razno raznih društvenih mreža i lažnih Fejsbuk profila. Jer ja se slažem da mi ne trebamo da budemo mejnstrim i to je u suštini nemoguće sa ovom tematikom. Mogao sam da budem pop pevač, mislim lep sam i znam da pevam (smeh) ali sam izabrao teži put.

Vaš poslednji koncert u Novom Sadu je otkazan, kada planirate da se odužite novosadskoj publici?

   - Nešto smo u pregovorima da to možda bude u februaru. Jurili smo neki klub, ali teško se dogovaramo. Novi Sad je postao težak za naći mesto gde se može održati koncert, odnosno pronaći klub s dobrim uslovima. Finansijska situacija je takva da niko ne želi da izađe u susret, ali desiće se koncert. Hej, da smo samo živi i zdravi (smeh).

Da li možeš da mi izdvojiš nekog novog sa scene ko radi dobar rep?

   - Pa vidim da svi gotive Foxa koji radi trep, to je muzika koja je nova za mene, novi način izražavanja. Ne verujem da će Prti ikad raditi trep, pre ćemo raditi neki rokenrol, a trep prepuštamo novijim generacijama.

   Lea Kotlica

.
Grad Nju Sidling, inspirisan Novim Sadom, ima problem. Svi ljudi u njemu su lenji. Gari, koji se tek doselio, hoće da radi. Postaje…
.
"Ošišao sam dredove jer sam dobio ponudu za posao u nekoj ozbiljnoj firmi, a to je bio jedan od uslova. Kad sam došao u tu firmu…
.
Ukoliko želite da savladate prve korake tango plesa Ana Nauparac Despotović iz udruženja Todo Tango je prava osoba za vas. Tango…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?