.
Trenutno
Popodne na O radiju
 Oradio ekipa
Kultura

Četiri Gremija za Sema Smita!

09.02.2015.

   Pored Smita, Bek je, na iznenađenje svih, a pogotovo Kanjea Vesta, odneo Gremi za najbolji album godine za Morning Phase.

.

   U nedelju je održana pedeset sedma manifestacija dodele Gremi nagrada, na kojoj je dominirao mladi Sem Smit, koji ih je odneo čak četiri - za pesmu Stay With Me u kategorijama najboljeg izdanja i najbolje pesme godine, za njegov debi album In The Lonely Hour u kategoriji najboljeg pop vokala i za najboljeg novog izvođača.

   Pored Smita, Bek je, na iznenađenje svih, a pogotovo Kanjea Vesta, odneo Gremi za najbolji album godine za Morning Phase, Farel Vilijams je proglašen za najboljeg solo pop izvođača, Ejfeks Tvin je dobio Gremija za najbolji dens/elektro album godine - za Syro, Bijonse i Džej Zi su dobili nagradu za najbolju r&b pesmu (Drunk In Love), a titula najboljeg rok performansa je pripala Džeku Vajtu. Takođe, legendarna komičarka Džoan Rivers je dobila posthumnu nagradu za Diary of a Mad Diva.

   Na manifestaciji su nastupali, između ostalih, Madona, Kejti Peri, Bijonse, Farel, AC/DC ali desile su se i zanimljive saradnje - zajedno su nastupali Bek i pevač Koldpleja, Kris Martin, Eni Lenoks i Hozier i Meri Džej Blajdž i Sem Smit. Naravno, ništa nije prošlo bez najnovije saradnje bivšeg člana Bitlsa, Pola Makartnija, Rijane i Kanjea Vesta, tako da su oni izveli svoju pesmu FourFiveSeconds.

S.B.

   

.
Najbolja mlada naučnica iz Srbije, Aleksandra Cvetanović bez trunke dvoumljenja nam preporučuje knjigu "Hiljadu čudesnih sunaca",…
.
Hladnoća i vetar ne uspevaju da zaustave lavinu dobrih događaja!
.
Razgovor će biti održan u utorak, 26. novembra od 18 časova u knjižari Zenit. 
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?