...
TRENUTNO19:10 - 19:20Vredi pročitati

Muzika / Festivali

Busevi izmenjeni za vreme Exit festivala

06.07.2015.

JGSP „Novi Sad“  daće i ove godine svoj doprinos Exit festivalu organizacijom dodatnog prevoza za sve posetioce festa. Uz izmene na redovnim linijama uvode se i vanredne linije od kampa na Štrandu do Petrovaradinske tvrđave, tako da će saobraćaj biti organizovan na sledeći način:

.

Redovne linije 3 i 9 saobraćaće po važećem redu vožnje i biće pojačavane zglobnim autobusima. Od 10. do 13. jula biće uvedeni vanredni polasci u 03:30 i 04:00 časova od restorana "Trag" do Detelinare (linija 3) i do Novog naselja (linija 9). Na vanrednim polascima autobusi će saobraćati redovnim trasama kretanja uz korišćenje svih redovnih stajališta.

Posetiocima festivala obezbeđen je  prevoz od Međumesne autobuske stanice i Železničke stanice do kampa na Štrandu, kao i do Tvrđave, redovnim linijama koje će po potrebi biti pojačavane.

Od  9. do 12. jula uvodi se vanredna linija od kampa na Štrandu do restorana "Trag"  u Petrovaradinu. Zglobni autobusi na čijim displejevima će biti ispisano "EXIT FEST" polaziće na svakih 40 minuta u periodu od 18:00 do 00:00 časova, a zaustavljaće se samo na redovnom autobuskom stajalištu u Ulici Žarka Zrenjanina (Banovina).

Od 10. do 13. jula uvodi se vanredna linija od restorana "Trag" do kampa. Zglobni autobusi na čijim displejevima će biti ispisano "EXIT KAMP" polaziće na svakih 40 minuta u periodu od 02:00 do 06:00 časova, a zaustavljaće se samo na stajalištu u Ulici Žarka Zrenjanina (ispred Skupštine grada).

Osim karte za jednu vožnju, koja se kupuje u autobusu i košta 55 dinara, posetiocima je obezbeđena i mogućnost prevoza uz nedeljnu kartu od 715 dinara. Nedeljna karta će moći da se kupi na kioscima JGSP "Novi Sad", u Exit kampu, kod restorana "Trag", na promo pultu u centru grada, te u minibusu na platou ispred Železničke stanice.

Autobusi koji će saobraćati na linijama do festivala i kampa biće posebno obeleženi.

L.K.

Možda te još zanima:

.

Budućnost plaćanja prevoza

Nakon više od mesec dana novog načina plaćanja gradskog prevoza u Beogradu i dalje ostaju nedoumice. Mnogi još uvek ne…

.

Prevozom na Exit

Tokom Exita u gradu se stvaraju velike gužve. Broj stranaca u Novom Sadu se naglo poveća, a svi idu u…

.

Prolećni red vožnje doneo još veće gužve

Od prvog aprila novosadski gradski prevoz saobraća po novom, prolećnom redu vožnje. Broj polazaka na većini gradskih linija je smanjen,…

.

Bicikl - čuvar zdravlja i životne sredine

Proleće je sve bliže, a sa njim stiže i sezona bicikala. Kada pomislimo na benefit od vožnje bicikla uglavnom prvo…

.

Aplikacije za putovanja: kartu čitaj, telefon pitaj

Novije generacije uglavnom ne znaju kako je to putovati bez telefona, GPS-a i drugih gedžeta. Kako izgleda izgubiti se u…

.

Kroz gradsku gužvu najbrže je bajsom ili trotinetom

Automobili, bicikli, električni trotineti i javni gradski saobraćajni prevoz (JGSP) uobičajena su sredstva koje ljudi u gradu koriste kako bi…

  • 18:45 Lampica
  • 19:00 Popodne na O radiju
  • 19:10 Vredi pročitati
  • 19:20 Tehnologija
  • 19:30 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo