...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Marko

Društvo

U petak počinje "Košnica prijateljstva"

05.08.2019.

Sportsko ekološki kamp "Košnica prijateljstva" za decu bez roditelja ili adekvatnog roditeljskog staranja, biće održan petnaesti put, od 9. do 22. avgusta na Begečkoj jami.

.

U sklopu kampa organizovane su sportske aktivnosti (plivanje, košarka, fudbal, odbojka na pesku, penjanje na veštačkoj steni, badminton) ekološke aktivnosti, kao i kreativne radionice.

Povodom 15 godina Kampa, od 10. do 14. avgusta i od 17. do 21. avgusta, svake večeri od 19:30 na Begečkoj jami možete posetiti poorišni festival "Pozorište na otvorenom Radosno detinjstvo".

U okviru ovog festivala moći ćete da pogledate pozorišne predstave, da učestvujete u pozorišnim radionicama, prisustvujete animacijama i uživate u trikovima mađioničara.

kosnica2 jpg

Zbog velikog broja dece, kamp će ove godine biti organizovan u dve grupe od po pedesetoro dece. Prva grupa u kamp stiže 9. avgusta, a druga 16. avgusta.

Ulaz na festival je donacija koju ćete ubaciti u kutiju na ulazu, a to može biti knjiga ili društvena igra za drugare iz Kampa.

Udruženje građana Košnica osnovano je 16. oktobra 2005. godine u Novom Sadu kao humanitarno, nestranačko, nevladino i neprofitno udruženje građana.

Aktivnosti koje sprovodi uglavnom su namenjene deci bez roditeljskog ili adekvatnog roditeljskog staranja, kao i deci iz socijalno ugroženih porodica. Ove aktivnosti za cilj imaju prikupljanje sredstava za pomoć ovoj grupi dece.

Možda te još zanima:

.

Pridružite se "Košnici prijateljstva"

Udruženje građana "Košnica" trinaesti put organizuje dečji sportsko-ekološki kamp "Košnica prijateljstva" u parku prirode Begečka jama, koji je namenjen deci…

.

Ključevi Omladinske prestonice Evrope predati Amijenu

Ključevi Omladinske prestonice Evrope u petak su, na svečanosti održanoj u Srpskom narodnom pozorištu, predati francuskom gradu Amijenu. 

.

Druga perspektiva stvarnosti

Igor Lečić Leka je novosadski muzičar, kompozitor, tektopisac, aranžer, koji je svoj rad publici do sada predstavio kroz više projekata,…

.

Želja za novim saznanjima je najveća motivacija

Srednja škola je period u kome se opredeljujemo da li nam više odgovaraju prirodne ili društvene nauke. Međutim, postoje i…

.

Ponovo skupljamo "Slatkiš za mog drugara"

Radio televizija Vojvodine, trinaestu godinu zaredom, organizuje humanitarnu akciju Slatkiš za mog drugara. Tokom akcije sakuplju se industrijski zapakovani slatkiši,…

.

Kako se zaposliti i zaraditi na Internetu?

Udruženje Remiks iz Novog Sada tokom decembra organizovaće tri besplatne edukacije za mlade o zapošljavanju i zaradi na internetu, uz…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 11:00 O tome se priča

Kalendar događaja

Decembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

Anketa

Šta mislite o našem novom sajtu?

Oradio logo