...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music Mix by Bea

Društvo

Radionice za srednjoškolce

07.05.2019.

Niz radionica za srednjoškolce o zdravim stilovima života pod nazivom "Fake Free" počinje 11. maja u Novom Sadu. Namenjene su mladima od 15 do 18 godina.

.

Kako najavljuju organizatori, biće govora o stvarnom uticaju dostupnih psihoaktivnih supstanci, ali i o kvalitetnoj organizaciji slobodnog vremena. Učesnici će naučiti kako da organizuju aktivnosti i događaje za svoje vršnjake.

Radionice će biti održavane svake subote od 17 do 19h i svake nedelje od 16 do 20h u kancelarijama Centra za omladinski rad (CZOR) i Nacionalne asocijacija praktičara/ki omladinskog rada (NAPOR) u ulici Narodnog fronta broj 35.

Radionice vodi volonterka organizacije Centra za omladinski rad Ivana Čarapić, koja ima dugogodišnje iskustvo u radu sa mladima kao aktivistkinja i vršnjački edukator.

Možete se prijaviti putem mejl adrese mladi@czor.org. Potrebno je napisati svoje ime, prezime, broj telefona i mejl nazvati "Fake free radionice". Broj mesta je ograničen.

 

Možda te još zanima:

.

Školuj se za omladinskog radnika

Predstavljanje jednogodišnjeg univerzitetskog kursa "Liderstvo i razvojni omladinski rad" švedskog Univerziteta Jönköping biće održano u sredu 22. maja u 18…

.

Intervju za posao može biti i zabavan

Intervju za posao ume da bude veoma stresna stvar, pogotovo ako nam je prvi put. Odakle početi, šta tačno reći…

.

Prijave za trening "Aktivni građani"

Centar za omladinski rad pozvao je mlade između 18 i 30 godina koji žive na teritoriji Novog Sada da se…

.

Zovem se Viktorija, ja sam izbeglica!

Viktorija je sa dvoje dece izbegla iz Kijeva na početku rata. U Kijev se vratila posle godinu i po provedenih…

.

Program plaćene prakse za studente novinarstva

Slavko Ćuruvija fondacija poziva studente i studentkinje novinarstva da se prijave za Program plaćene studentske prakse "Denis Kolundžija" u partnerskim…

.

Žene prilikom zapošljavanja izložene i rodnoj i starosnoj diskriminaciji

Sigurno ste bar jednom naišli na oglase za posao u kojima se traži konobarica, čistačica, prodavačica ili promoterka. Ili mlada…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo