...
TRENUTNO14:00 - 15:00Škripa

Društvo

Radionice za srednjoškolce

07.05.2019.

Niz radionica za srednjoškolce o zdravim stilovima života pod nazivom "Fake Free" počinje 11. maja u Novom Sadu. Namenjene su mladima od 15 do 18 godina.

.

Kako najavljuju organizatori, biće govora o stvarnom uticaju dostupnih psihoaktivnih supstanci, ali i o kvalitetnoj organizaciji slobodnog vremena. Učesnici će naučiti kako da organizuju aktivnosti i događaje za svoje vršnjake.

Radionice će biti održavane svake subote od 17 do 19h i svake nedelje od 16 do 20h u kancelarijama Centra za omladinski rad (CZOR) i Nacionalne asocijacija praktičara/ki omladinskog rada (NAPOR) u ulici Narodnog fronta broj 35.

Radionice vodi volonterka organizacije Centra za omladinski rad Ivana Čarapić, koja ima dugogodišnje iskustvo u radu sa mladima kao aktivistkinja i vršnjački edukator.

Možete se prijaviti putem mejl adrese mladi@czor.org. Potrebno je napisati svoje ime, prezime, broj telefona i mejl nazvati "Fake free radionice". Broj mesta je ograničen.

 

Možda te još zanima:

.

Školuj se za omladinskog radnika

Predstavljanje jednogodišnjeg univerzitetskog kursa "Liderstvo i razvojni omladinski rad" švedskog Univerziteta Jönköping biće održano u sredu 22. maja u 18…

.

Intervju za posao može biti i zabavan

Intervju za posao ume da bude veoma stresna stvar, pogotovo ako nam je prvi put. Odakle početi, šta tačno reći…

.

Prijave za trening "Aktivni građani"

Centar za omladinski rad pozvao je mlade između 18 i 30 godina koji žive na teritoriji Novog Sada da se…

.

Srednjoškolcima više odgovara onlajn sistem

Kako je život sa koronavirusom postao nova normalnost od koje svi jedva čekamo da pobegnemo, tako se i za septembar…

.

Makedonska muzika za ceo svet

Prva knjiga Nenada Georgievskog na engleskom jeziku, u kojoj se nalaze kritički tekstovi o savremenoj makedonskoj muzici, nosi naziv "Press &…

.

Čitaoci veruju u lažne vesti koje potvrđuju njihov stav

Njuz.net ekipa pre pandemije održala je seriju veoma posećenih tribina pod nazivom "Sadašnost Srbije". U šest gradova u Srbiji, oni…

  • 12:00 Leto na O radiju
  • 13:20 Gost O radija
  • 14:00 Škripa
  • 15:00 Leto na O radiju
  • 15:40 O tome se priča

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo