.
Trenutno
Music Mix by Dušan Majkić
 Dušan Majkić
Društvo

Počinje ovogodišnji ciklus Superste projekta

12.04.2018.

Erste Banka je pokrenula novi ciklus Superste programa u okviru kojeg će više stotina mladih ljudi biti u prilici da unapredi svoje znanje i veštine, a najuspešniji dobiti donacije za realizovanje planova u ukupnom iznosu od 5,1 milion dinara.

.

Finalni događaj Superste 2017, foto Facebook

Prvi deo programa, Centrifuga, namenjen je formalnim i neformalnim grupama koje  žele da razviju društveno odgovorne projekte u oblasti kulture, umetnosti i obrazovanja. Zainteresovani timovi kreativaca, uzrasta od 16 do 35 godina, koji prijave svoje ideje do 7. maja preko platforme www.superste.net, imaće priliku da, osim finansijske, dobiju i mentorsku podršku iz oblasti  marketinga, komunikacija, ljudskih resursa, dizajna, projektnog menadžmenta, kulture i preduzetništva, kaže se u saopštenju organizatora.

Deset najboljih timskih inicijativa nagradiće se sa po 500.000 dinara za realizaciju projekata, dok će jedan projekat dobiti nagradu publike u vrednosti od 100.000 dinara.

Prijavljivanje je na platformi Superste.net, na kojoj su i detaljne informacije. Dodatno će, u Nišu, Novom Sadu, Šapcu i Beogradu tokom aprila biti organizovane projektne klinike i događaji za sve zainteresovane formalne i neformalne grupe.

Prošlogodišnji pobednički projekti Centrifuge, koji se realizuju u sedam gradova Srbije su Ptice na dlanuPedaliranjeVirtuelni vodič kroz Novi PazarHacker SpaceKlasika u poseti(Re)Animacija spomenikaRadionice za majstoriceDramimo zajednoOperation: Youth Activation i VideoPark, dok je nagrada publike pripala projektu Čuvari priprode.

.
Ovogodišnji NOMUS novosadskoj publici doneo je izuzetno kvalitetan i zanimljiv program. Među onima čiji se nastup posebno najavljuje je…
.
Crowdfunding Bootcamp održan je u Startit centru u Novom Sadu. Učesnici su informisani o različitim kampanjama za grupno finansiranje,…
.
Stepen alkoholizma kod mladih u poslednjih nekoliko godina, naglo je porastao. Postalo je sasvim normalno da se u svakom izlasku u…
Program
Kalendar događaja
April 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Da li plaćate slušanje muzike?