...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Društvo / Obrazovanje

Microsoft poziva studente na KONTEH

14.03.2016.

U okviru predstojećeg  sajma poslovnih mogućnosti i stručnih praksi KONTEH, od 16. do 17 marta na Fakultetu tehničkih nauka predstaviće se i Microsoft centar koji poziva studente da posete njihov štand. Kao zlatni sponzor Sajma, Microsoft razvojni centar u Srbiji želi da upozna i zainteresuje što veći broj mladih, talentovanih, ljudi sa Univerziteta u Novom Sadu, sa izuzetno kvalitetnim mogućnostima prakse i zaposlenja koje nudi.

.

"Rad i praksa u Majkrosoft razvojnom centru je sjajna šansa za sve mlade i talentovane inženjere da ostanu u Srbiji, nastave da se profesionalno usavršavaju i da u isto vreme, kao deo uspešnog tima Razvojnog centra, rade na izazovnim projektima doprinoseći razvoju novih Majkrosoft tehnologija", izjavila je Nataša Malinović, PR i Event menadžer u Microsoft razvojnom centru u Srbiji.

Microsoft u Srbiji želi posebno da istakne da iako najveći broj zaposlenih u Centru čine diplomirani inženjeri elektrotehnike i diplomirani matematičari – svi koji vole programiranje mogu da se prijave za posao ili praksu. Isto tako ne postoji ni ograničenje koje se odnosi na godinu studija, jer se već nakon prvog semestra može dobiti praksa, ili čak posao.

Osim detaljnih informacija o tome šta nudi i kakav profil mladih talenata traži, Microsoft razvojni centar organizovaće i simulaciju intervjua, koja će omogućiti zainteresovanim studentima da vide i lično prođu kroz deo selekcionog procesa – intervju za pozicije u ovom centru.

Poziv za zaposlenje i praksu u ovom centru otvoren je tokom cele godine, a svi zainteresovani više informacija mogu dobiti na linku http://www.microsoft.com/serbia/mdcs/jobs.aspx, ili putem maila  mdcsinfo@microsoft.com. 

Deseti po redu Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi – KONTEH organizuje Studentska organizacija EESTEC LC Novi Sad. 

N.Š.

Možda te još zanima:

.

KONTEH premali za zainteresovane studente

Hol Fakulteta tehničkih nauka bio je u sredu premali za veliki broj studenata koji su želeli da saznaju nešto više…

.

KONTEH - Sajam poslovnih mogućnosti

Udruženje studenata elektrotehnike EESTEC LC Novi Sad organizuje KONTEH - Sajam poslovnih mogućnosti. Ove godine sajam će biti održan u…

.

Dušanovi vrhunski dometi u sportu i nauci

Ovogodišnja "Business run" trka održana je pre par dana u Novom Sadu i donela je mnogo novih učesnika i jednog starog…

.

Kada se dobro projeketuje i most od špageta može da izdrži više od sto kilograma

Već nekoliko godina u Novom Pazaru održava se veoma zanimljvo takmičenje u pravljenju mostova - od špageta! Ove godine takmičilo…

.

Robotičari iz Novog Sada osvojili Evropu

Tim „Mi“, koji su činili studenti novsadskog Fakulteta tehničkih nauka, osvojio je ovogodišnje evropsko prvenstvo u robotici „Eurobot 2022“ koje…

.

FTN Challenge Junior 2022

Takmičenje u industrijskom inženjerstvu i menadžmentu za učenike trećih i četvrtih razreda srednjih škola “FTN Challenge Junior” biće održano na…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo