...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Konsultujte se besplatno o svojoj karijeri

28.06.2022.

Beogradska otvorena škola nudi individualno karijerno savetovanje za sve mlade, onlajn (putem ZOOM-a ili neke druge onlajn platforme) ili uživo – u prostorijama Beogradske otvorene škole. Ove usluge su potpuno besplatne i ne postoji ograničenje u broju konsultacija koje neko može zakazati.

.

Sa savetnicom možete da razgovarate o različitim karijernim nedoumicama – od pitanja izbora srednje škole ili fakulteta, odabira budućeg zanimanja ili promenama dosadašnjih izbora.

Odnos korisnika i savetnice u ovom procesu je prožet pružanjem podrške i razumevanja, ali i pružanjem informacija o prilikama koje korisnici mogu da iskoriste. Na kraju, savetnica ohrabruje korisnike da samostalno donose odluke i usmerava ih ka različitim mogućnostima, koje mu omogućavaju da razviju svoje pune potencijale.

Individualne konsultacije su prilagođene potrebama svakog korisnika/ce, i on/a sam/a bira prioritete o kojima želi da razgovara.

Za usluge individualnog savetovanja se možeš prijaviti preko mejla savetnica@bos.rs!

Važne napomene: Zakazivanje je obavezno, karijerno savetovanje ne podrazumeva testove profesionalne orijentacije, osoba koja zakaže konsultacije se mora lično pojaviti na sastanku (nije moguće učešće roditelja, staratelja, drugih članova porodice, nastavnika ili prijatelja)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Seminar za nastavnike o karijernom savetovanju

Nacionalni centar evropske mreže za karijerno vođenje i savetovanje Euroguidance nastavlja da organizuje akreditovane seminare za nastavnike i stručne saradnike. 

.

Život stjuardese je organizovani haos

"Devojčice obično sanjaju o dve stvari - da budu manekenke ili stjuardese. To nikada nije bio moj san", počinje priču…

.

Next Step Strategy

Voice of Students, organizacija studenata Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, organizuje konferenciju Next Step Strategy. Konferencija je fokusirana na karijerni…

.

Vebinar o planiranju početka karijere

U okviru Regionalnog sajma poslova koji će biti održan od 24. do 31. oktobra, biće organizovan i vebinar za mlade…

.

Mentorski program za buduće IT stručnjake

Inicijativa Digitalna Srbija organizuje mentorski program za učenike završnih godina srednjih škola. Karijera 4.0 je mentorski program koji povezuje srednjoškolce sa…

.

Zoom kafica o karijeri u komunikacijama

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje "Zoom kaficu o karijeri u komunikacijama" koja će biti…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo