...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Kako se izboriti za ekonomska i socijalna prava

03.11.2022.

Treća "Škola ekonomskih i socijalnih prava" koju organizuje Inicijativa A 11 održaće se u periodu od kraja novembra do februara, a prijave traju do 10. novembra.

.

Kako organizatori objašnjavaju, prvi i poslednji modul održaće se uživo u Beogradu, dok će ostali biti realizovani putem Zoom platforme. Troškovi prevoza i smeštaja biće pokriveni od strane organizatora.

Polaznici će se u školi upoznati sa osnovnim načelima na kojima se zasnivaju ekonomska i socijalna prava. Organizatori najavljuju da će se, između ostalog, baviti i temama društvene nejednakosti, siromaštva, diskriminacije, kao i uticaja novih tehnologija i ekonomske politike na ostvarivanje ekonomskih i socijalnih prava.

Kako biste učestvovali potrebno je biografiju i motivaciono pismo koje sadrži do 300 reči, poslati na mail adresu office@a11initiative.org, sa naznakom "Prijava za Školu ekonomskih i socijalnih prava – 2022". 

Više detalja o konkursu možete pronaći ovde.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Otvorene prijave za devetu "Evropsku školu debate"

Otvoren je konkurs za "Evropsku školu debate" u organizaciji Informacionog centra Evropske unije i Otvorene komunikacije. Prijave su otvorene do…

.

Kako je to biti tinejdžer u Americi?

Ukoliko ste nekad razmišljali o tome kako je to biti tinejdžer u Americi i kako je to pohađati neku njihovu…

.

Platforma sa dokumentarnim pričama mladih

U okviru projekta "Naše razlike su naša snaga" Slobodne zone Junior, pokrenuta je onlajn platforma na kojoj se nalaze kratke…

.

Lavirint medijskih manipulacija i dezinformacija

U četvrtak su u novosadskom Kreativnom distriktu otvorena vrata "Medijskog lavirinta", interaktivne izložbe čiji je cilj edukacija o medijskim manipulacijama…

.

Visoko obrazovanje polako postaje luksuz

Nedavno je najavljeno poskupljenje školarina na 13 fakulteta u Srbiji. Među njima je pet u Beogradu, pet u Novom Sadu,…

.

Besplatna priprema za prijemni ispit na PMF-u

Departman za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta organizuje besplatne online pripreme za srednjoškolce, za prijemne ispite iz matematike i informatike.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo