...
TRENUTNO00:00 - 10:00Music Mix by Majkić

Društvo / Obrazovanje

Besplatan trening vođenja radionica

16.01.2017.

Da li ste nekad išli na neku radionicu ili seminar? Sigurno ste primetili da je na takvim događajima način rada malo drugačiji u odnosu na škole i fakultete. Ako želite da naučite kako da na radioničarski način radite sa mladima, prijavite se na obuku koju organizuje Omladinski kreativni centar OKCe!

.

Da li želite da se upoznate sa time šta su radionice i kako da ih vodite? Želite da naučite da napišete scenario za radionicu? Želite da saznate šta su to "teški" učesnici i kako da radite sa njima? Koje interaktivne metode je potrebno koristiti? Na koji način formirati pozitivnu radnu atmosferu i voditi grupu kroz proces učenja?

Dvodnevna obuka za vođenje radionica sa mladima će vam dati odgovore na ova pitanja i nedoumice. Obuka je namenjena mladima od 15 do 30 godina, a održava se subotom i nedeljom od 10 do 17 sati.

Da biste se prijavili za obuku potrebno je da do srede 18. januara u 23 časa na mejl adresu okce@usouns.org sa naznakom "prijava za obuku" pošaljete: ime i prezime, datum i godinu rođenja, kontakt telefon, email adresu, kao i da ukratko opišete šta vas je motivisalo da se prijavite za obuku.

Voditelji obuke su master-pedagog i asistent u programima omladinskog rada Novak Stanišić i diplomirani menadžer bezbednosti Tamara Pantelić.

Obuka je u potpunosti besplatna! Broj mesta je ograničen zato požurite sa prijavama.

J. Ž.

Možda te još zanima:

.

Besplatna radionica upravljanja vremenom

Da li ste u poslednje vreme mnogo zauzeti i ne stižete da se posvetite prijateljima, momku ili devojci ili školi?…

.

U Omladinskom kreativnom centru mladi rade za mlade

Omladinski kreativni centar OKCe jedan je od projekata Unije studentskih organizacija Univerziteta u Novom Sadu. Postoji od prošle godine, a…

.

O dobrim i lošim stranama ograničenja

Radionica za mlade, na kojoj će biti reči o ograničenjima koja sami sebi postavljamo, održaće se u sredu, 19. jula…

.

Besplatna radionica upravljanja vremenom

Da li ste u poslednje vreme mnogo zauzeti i ne stižete da se posvetite prijateljima, momku ili devojci ili školi?…

.

Obuka za prekvalifikaciju mladih žena u IT sektor

Mlade žene koje žele da razviju svoj biznis u sferi informacionih i komunikacionih tehnologija mogu da se prijave na obuku…

.

Mladi – pokretač društva

U našoj zemlji u društvenim inicijativama aktivno učestvuje svega 1% mladih. Ostali mladi su pasivni ili su primorani da zarađuju…

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:30 Tehnologija

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo