...
TRENUTNO21:00 - 22:0090 u 60

Društvo / Obrazovanje

Besplatan kurs pripreme za TOEFL

27.03.2017.

Da li ste razmišljali o tome da studirate u inostranstvu? Za to je sigurno potrebno poznavanje nekog stranog jezika, a postoji mnogo studijskih programa na engleskom jeziku. Testovi koje većina fakulteta traži zovu se TOEFL ili IELTS, a besplatan kurs pripremne nastave za TOEFL organizuje Američki kutak u Novom Sadu!

.

Kurs će početi u petak 31. marta i predavanja će se održavati svakog petka od 18.30h do 20h. Kurs će voditi profesorka engleskog jezika Sofija Simić.

Iako je kurs besplatan, prijava je neophodna kako bi organizatori odabrali 15 polaznika kojima će biti omogućeno da pohađaju ovaj kurs. Prijave za kurs traju do srede 29. marta. Ukoliko bude mnogo prijavljenih, Američki kutak će kontaktirati samo one kandidate koji budu odabrani, u četvrtak 30. marta.

Na prvom, uvodnom času zainteresovani će se upoznati sa formom testa, dok će se kroz preostala četiri časa obrađivati četiri dela TOEFL testa, odnosno čitanje, slušanje, pisanje i razgovor.

Na ovaj kurs mogu da se prijave zainteresovani kandidati koji su članovi Američkog kutka Novi Sad (članstvo je besplatno), da su se prijavili za polaganje TOEFL ispita, da su popunili online prijavu i da se obavezuju da će biti redovni na svakom času.

J. Ž.

Možda te još zanima:

.

Polaganje TOEFL testa od sada i u Novom Sadu

TOEFL test, kojim se meri nivo znanja engleskog jezika, od sada je moguće polagati i u Novom Sadu, u Američkom…

.

Kako na engleskom da pišete pravilno i jasno

Da li ste nekad pisali na engleskom, ali ste u stvari samo prevodili rečenice sa srpskog? Bez provere stila i…

.

Ti u očima (internet) poslodavca

Svi smo onlajn, non stop, pa što to ne bismo iskoristili? Na mnogim platformama nude se poslovi za koji su…

.

Besplatni klubovi za učenje stranih jezika

U novosadskom klubu Culture Exchange organizuju se konverzacijski klubovi engleskog, španskog, francuskog i srpskog za strance.

.

Besplatni Cambridge webinar

Cambridge English organizuje besplatni interaktivni webinar za sve studete i đake koji žele da nastave sa školovanjem u inostranstvu, u…

.

Ne budi sam svoj lekar za korona virus

O dosadašnjem lečenju korona virusa znamo da je lečenje usmereno na ublažavanje simptoma i može uključivati: sredstva protiv bolova, sirup…

  • 18:00 Dnevna soba
  • 19:00 Popodne na O radiju
  • 21:00 90 u 60
  • 22:00 Strip o vedač
  • 23:00 Alt Šou

Anketa

Da li se pridržavate preporuke o ostajanju kod kuće tokom epidemije korona virusa? 

Oradio logo