...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Besplatan kurs pravljenja sajtova namenjen ženama

19.09.2017.

Startit centar organizuje besplatan kurs pravljenja sajtova za nezaposlene žene. Prvi deo kursa posvećen je HTML-u i CSS-u, drugi JavaScript-u, a časovi će se održavati u Startit centru u Ulici Mike Antića 2, u Novom Sadu. Kurs traje od 1. oktobra do 30. decembra i održavaće se tri puta nedeljno u popodnevnim terminima. 

.

Na kurs se mogu prijaviti nezaposlene mlade žene ili studentkinje od 18 do 35 godina, koje su, kako kažu iz Startit centra, ozbiljne u nameri da nauče ove veštine i primenjuju ih u daljem radu, te koje su u prilici da prisustvuju svakom času.

Bitno je i da buduće polaznice znaju da koristite računar i imaju računar koji će donositi i raditi na njemu, da imaju osnovno znanje engleskog jezika, da mogu da izdvoje 20 sati tokom svake nedelje trajanja kursa za domaće zadatke i vežbanje. Pored ovoga, polaznice treba da budu saglasne sa tim da budu snimljene i ne moraju imati prijavljeno prebivalište u Novom Sadu.

Uslov za prijavu je da kandidatkinje urade dva zadatka: potrebno je da prođu HTML i CSS na SOLOLEARN sajtu, a sertifikate koji se dobijaju po završetku ovih kurseva potrebno je poslati do 23. septembra na kontakt@startit.rs, nakon čega će biti pozvane na rutinsko testiranje 25. septembra. O detaljima će biti obaveštene putem mejla.

Predavač na kursu je Petar Popović, programer i osnivač Hakademije, a ovaj projekat se realizuje uz pomoć Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Detaljne informacije nalaze se na sajtu Startit centra.

J. Z.

 

Možda te još zanima:

.

Poveži se sa drugim LinkedIn korisnicima

Događaj nazvan "LinkedIn Local Novi Sad" biće održan u utorak 28. maja od 18 časova u Startit Centru. Cilj događaja…

.

Kako doći do više klijenata na Upworku?

Događaj nazvan "Upwork Huddle" biće održan u subotu 25. maja od 18 časova u Startit centru. Namenjen je svima koji…

.

Kako da učestvujete u gejmingu svog deteta

Festival roditelja gejmera biće održan u subotu 18. maja u StartIt Centru od 11 do 18 časova. To je prvi…

.

Informišite se o studijama u Milanu

Mladi zainteresovani za život u Italiji i studiranje iz oblasti komunikacija i menadžmenta, imaće priliku da se malo detaljnije informišu…

.

Hakaton je šansa za mlade kreativce

Hakaton na temu online učenja u neformalnom obrazovanju biće održan 19. januara u Startit centru u Novom Sadu, u organizaciji…

.

Učestvujte u prvom novosadskom Climathon-u

Prvi novosadski hakaton posvećen klimatskim promenama Climathon počinje u petak, 27. oktobra u 16 časova u Startit centru, a tokom…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo