.
Trenutno
Music Mix by Dušan Majkić
 Dušan Majkić
Društvo / Obrazovanje

Informišite se o studijama u Milanu

12.11.2018.

Mladi zainteresovani za život u Italiji i studiranje iz oblasti komunikacija i menadžmenta, imaće priliku da se malo detaljnije informišu o tome zahvaljujući prezentaciji u Startit Centru u Novom Sadu. Prezentacija će biti održana 14. novembra sa početkom u 19 časova. 

.

International University of Language and Media (IULM) iz Milana poznat je po studijama iz oblasti komunikacija, medija i advertajzinga, a programi su osmišljeni po najsavremenijim standardma. 

Mentori iz tima Via Academica, kao i predstavnik ovog univerziteta preneće posetiocima informacije o tome koji su uslovi za upis na programe na engleskom jeziku, kao i koje su mogućnosti za stipendije i zaposlenje nakon studija.

Master programi namenjeni su studentima koji žele da se bave komunikacijom iz teorijskog aspekta i da steknu menadžerske veštine koje mogu da primene u raznim poslovnim okruženjima.

Neki od master programa koje IULM nudi: jesu Communication for International Relations, Strategic Communication, Food Design and Innovation, Game design I Innovation & Entrepreneurship.

Prezentacija je besplatna, ali je prijava obavezna.

.
Akademija umetnosti u Novom Sadu kroz manifestaciju "Nedelja otvorenih vrata" predstaviće svoje studijske programe zainteresovanima…
.
ShareAmerica Conversation Club je novi program Američkog kutka, koji podrazumeva korišćenje i obrađivanje članaka sa sajtova…
.
"Objasnite emotikon sa slike u prosto proširenoj rečenici". Vrlo je moguće da bi ovakva rečenica mogla da se nađe u udžbenicima…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Na šta posebno obraćate pažnju na deklaracijama hrane i pića?