...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Društvo

O radio slavi prvi rođendan!

27.11.2015.

O radio postoji godinu dana i 28. novembra ćemo dočekati naš prvi rođendan! Tokom proteklih godinu dana bolovali smo od dečijih bolesti, puno putovali i još više radili, osvajali nove medijske prostore i istraživali sopstvene mogućnosti.

.

Posle samo četiri meseca rada osvojili smo drugo mesto na takmičenju evropskih javnih servisa Radio battle. Na inicijativu našeg voditelja Saleta ušli smo u takmičenje, razmišljajući da nemamo šanse ni u prvom krugu, a kamoli da budemo drugi u Evropi.

Nedeljama smo se spremali za battle u kom je trebalo da nadmašimo protivnike muzikom, džinglovima i šarmantnošću voditelja i to smo i uspeli! Bili smo šokirani time što smo "razbili" Italiju u polufinalu, jer je njihova radijska stanica u tom trenutku bila mnogo popularnija od naše, ali se domaća tviter zajednica pokazala kao jača. Sigurno se sećate heštega #RadioBattleRS, iako neki od vas nisu imali pojma o čemu se radi. Ovde možete da pročitate neke od najzabavnijih tvitova tokom naše bitke.

Orijentisani smo ka promociji urbane muzičke scene u zemlji i regionu, uz učešće i gostovanja brojnih autora i umetnika kako sa našeg podneblja, tako i onih koji dolaze iz inostranstva. Tokom proteklog leta izveštavali smo sa gotovo svih najvažnijih festivala u zemlji i regionu. Neki od vas su upravo za nas i čuli tokom Exita, jer smo imali pregršt tekstova, intervjua, fotogalerija, vlogova i blogova. Kod nas uvek možete da saznate gde će biti zanimljiva svirka, da poslušate prenose najboljih koncerta ili pročitate reportaže sa zanimljivih događaja.

o ekipa prosle godine

(ekipa O radija na prošlogodišnjoj proslavi početka emitovanja programa)

Za prvi rođendan smo dobili i novi sajt, na kom ćete lakše naći i mnoge druge teme koje će vas zabaviti, obrazovati ili vam mogu biti od koristi. Trudimo se da na objektivan i istinit način prenesemo i istražimo teme koje vas interesuju, podelimo sa vama mogućnosti za napredovanjem i podržimo pojedince i inicijative za koje smatramo da su kvalitetni.

Kada smo organizovali događaje, vi ste nam bili uvek u centru pažnje i trudili smo se da pozitivnu atmosferu iz O redakcije što bolje prenesemo i van naših kancelarija. Tako će biti i u subotu 28. novembra kada ćemo slaviti prvi rođendan O radija u Fabrici od 16 sati, gde vas čekaju naši drugari Daško i Mlađa, Foto kabina u kojoj možete da se kreveljite, Eipixov virtuelni svet gejminga i kviz znanja koji pravi naš genijalni tonac Fipa. Kasnije od 20 sati selimo se u Quarter gde će svirati O radio DJs, E-play, Iskaz, Don’t Touch Anything i jedno veeeeliko iznenađenje!

Dođite da zajedno proslavimo naš rođendan, jer ste nam baš vi najvažniji!

 

 

Možda te još zanima:

.

Squid Game video game?

Korejska serija o kojoj bruji internet, Squid Game, uskoro bi mogla da bude objavljena i kao video igra. 

.

Konkurs za studentski film i radionice kratkometražnog filma

Organizacija Filmkultura poziva sve zainteresovane studente, mlade profesionalce i filmske entuzijaste da se prijave za trodnevni mentorski program pod nazivom…

.

Online trening o održivom razvoju

Udruženje MagnetHouse otvorilo je konkurs za učešće na virtuelnom međunarodnom treningu na temu održivog razvoja CALYPSO-Common Action for Learning, Youth…

.

Nove funkcije na instagramu

Instagram ove nedelje dobija pregrešt novih funkcija, a među njima je konačno i mogućnost dodavanja novih fotografija i snimaka sa desktopa.…

.

Zoom kafica o kritičkom mišljenju

Nova Zum kafica, pod nazivom @Zastani – zapitaj se! 45 minuta o kritičkom mišljenju@ biće održana u utorak 26. oktobra…

.

Autentičnost starijih komada garderobe ne može se kopirati

Modni trendovi se menjaju u ciklusima, tako da nije čudno što se stilovi koje vezujemo za neke prošle decenije vraćaju…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Koliko se uvođenje kovid propusnica pokazalo kao dobra mera protiv koronavirusa?

Oradio logo